Ovo nije šala, nego jedino realno objašnjenje ako se dogodi ono što ivek predviđa:
Dow Theorist Richard Russell: Sell Everything Liquid, You Won’t Recognize America By The End Of The Year
histerija počinje podsjećati na onu krajem 2008/početkom 2009… a znamo kako je prošao onaj tko je tada sve rasprodao
Kao što je ova kriza najbolje što se Hrvatskoj moglo dogoditi ukoliko se naprave neke potrebne suštinske razlike u funkcioniranju države, isto se može reći i za socijalističku utopiju u Europi. Nekad je potrebno lupit glavom u zid, okretanje od "posudi pa lagodno živi" ka "zaradi pa dio potroši a drugi dio štedi ili investiraj" će stvoriti daleko ljepšu budućnost
Ako je ima
[cool] [cool]
S&P na ispod 1,000 bodova me nebi iznenadio, risk aversion i deleveraging su preveliki, market je odletio too high too fast, rješenje će tražiti vjerojatno u novom novcu… inflatorni pritisak vrlo izgledan ali vjerojatnije tek za koju godinu… range trading ala 70-e prije novog secular bull marketa tamo negdje za možda 6,7 ili 8 godina… u ovo vrijeme kada svi imaju sve informacije lako je širiti strah, ali velika je vjerojatnost da će svijet za 20 godina biti bolje i naprednije mjesto za život nego danas
S&P na ispod 1,000 bodova me nebi iznenadio, risk aversion i deleveraging su preveliki, market je odletio too high too fast, rješenje će tražiti vjerojatno u novom novcu… inflatorni pritisak vrlo izgledan ali vjerojatnije tek za koju godinu… range trading ala 70-e prije novog secular bull marketa tamo negdje za možda 6,7 ili 8 godina… u ovo vrijeme kada svi imaju sve informacije lako je širiti strah, ali velika je vjerojatnost da će svijet za 20 godina biti bolje i naprednije mjesto za život nego danas
ž
bravo kolega…….danas se 95% informacija svode na netransparentno i neistinito
crnilo………………više takoreći nema nigdje pravovremene i istinite informacije,
nažalost takvi mediji drmaju svjetinom i pretvaraju je u dezorjentiranu rulju………
Ovo nije šala, nego jedino realno objašnjenje ako se dogodi ono što ivek predviđa:
Dow Theorist Richard Russell: Sell Everything Liquid, You Won’t Recognize America By The End Of The Year
histerija počinje podsjećati na onu krajem 2008/početkom 2009… a znamo kako je prošao onaj tko je tada sve rasprodao
[/quote]
mene vise podsjeca na period ozujak – kolovoz 2008.
neka bude sto bude, nemam ja s time vise nista.
i dobro se osjecam kad imam samo dolare.
[wink]
[wink]
To je OK! Za sada. Pitanje – kako dugo? [cool]
vjerojatnost da će svijet za 20 godina biti bolje i naprednije mjesto za život nego danas
Dobar je cijeli post. I ja se nadam da ce biti kako kazes u zadnjoj recenici.
smolinjo @ dobro rezoniras ,zlato ide po planu [cool]
[wink]
slažem se, tigrus.
slažem se i godišnjim do 9. mjeseca.
reko sam da će ovo bit po svemu klasična sell in may godina.
[wink]
slažem se, tigrus.
slažem se i godišnjim do 9. mjeseca.
reko sam da će ovo bit po svemu klasična sell in may godina.
[/quote]
pa toga sam se i sjetio…
[wink]