jadan novinarski članak slabo upućenog novinara!
prvenstveno,koliko gradjani koji kupuju dionice uopće znaju šta rade!
Idu kao guske u maglu.
nema potrebe za gužvu jer je cijena ionako previsoka,a u obzir treba i uzeti činjenicu da se cijena još i ne zna.
zašto hrvatska vlada ne ponudi onu cijenu po kojoj je prodala dionice mol-u?
zar ne bi hrvati trebali dobiti barem istu,ako ne i povoljniju cijenu od one od mol-a?
dionica je preskupa toliko da na burzi u usporedbi sa dionicama ine ima puno povoljnijih dionica.
na sreću nisu svi hrvati naivni i neobrazovani.
dio nas će lijepo pričekati da se magla razidje a guske izgube i potom će ocijeniti sve dionice koje notiraju na burzi,pa tek onda donijeti ocjenu koju ćemo si dionicu kupiti.
meni je Djuro Djaković Holding puno perspektivniji za uvišestručiti novac od ine jer u usporedbi sa inom jeftiniji je deset puta a dogovorenih poslova ima toliko da ih ne može sve na vrijeme obaviti pa će im biti potrebno proširivati kapacitete.
dorijan03, bio sam u velikoj napasti da prodam Đuru i Končar, po-
vukao sam naloge za prodaju. Za sada odustajem od INE, možda
kupim iduče godine od zaposleni ili penziča INE.
Mislim da je vjerojatna cijena od 1900 kn prevelika na startu. Na INI
če se moči zaraditi ali če sigurno trebati čekati 3-5 godina. Tko ima
višak novca /fondovi/ i može čekati to bi moglo biti relativno dobro
ulaganje.
Meni, je zao kada vidim kako ljudi odlucuju o kupnji-prodaji dionica temeljem necijeg komentara na internetu, gdje uopce neznas tko stoji iz tog nick-a. Naime, jeste li sgurni da netko tko jako zuagovara kupnju (/prodaju) neke dionice nije mozda sam investitor koji se na taj nacijn pokusava okoristiti? sretno svima