Većina medija će iz solidarnosti bojkotirati izvještavanje iz stožera U ime obitelji

Naslovnica Forum Komentari članaka Većina medija će iz solidarnosti bojkotirati izvještavanje iz stožera U ime obitelji

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Svi mediji dugoročno gledano rade samo sebi štetu jer su postali huškači i razarači svega dobroga u ovoj zemlji. Kaže ona narodna :”kako siješ tako ćeš i žnjeti…

I bolje da ne izvještavaju, neće nam nedostajati. Vidjeli smo ovih dana kakvo je njihovo izvještavanje i sramota je da HND brani takvo novinarstvo. Količina pristranosti, vrijeđanja i blaćenja je upravo nevjerojatna. Niti jedan od navedenih medija se nije potrudio nepristrano prikazati obje strane, niti srpsku agresiju ne prikazuju toliko jednostrano kao što su ovu kampanju.
A vidjeli smo i tko su i kakvi su oni koji su protiv referenduma – Vlada bi zabranila svaki referendum koji im se ne sviđa, a tzv. predstavnici LGBT zajednice su iskoristili priliku da pokažu kako bi oni u cijeloj Hrvatskoj uveli ćirilicu.

U ime obitelji zabranili Net.hr pristup:

Iz inicijative ‘U ime obitelji’ u subotu je na mail adresu Net.hr-a stigla odbijenica na zahtjev za akreditaciju koju smo uputili kako bi u nedjelju navečer dočekali rezultate s predstavnicima te inicijative u njihovom stožeru.

“Zaprimili smo Vaš upit za akreditaciju za praćenje Referendumske noći s volonterima građanske inicijative ‘U ime obitelji’.
Nažalost, prisiljeni smo uskratiti Vam akreditaciju.
Vaš je portal sustavno dezinformirao građane o građanskoj inicijativi ‘U ime obitelji’, naslove čiji sadržaj nije odgovarao istini te na taj način otežao biračima da donesu informiranu odluku o referendumskom pitanju.

Također, kao dio uređivačke politike, Vaš je portal sustavno vrijeđao, iznosio neistine (klevetao) i netočno prikazivao izjave, postupke ili namjere predstavnika građanske inicijative ‘U ime obitelji’.

Građanska inicijativa uskratila je, na inzistiranje brojnih volontera, sudjelovanje u Referendumskoj noći i portalima Index.hr, Net.hr, T-portal te svim izdanjima EPH grupe i Novom listu jer su krajnje neprofesionalno izvješćivali o referendumu, sustavno vrijeđali sve građane koji žele glasati ZA brak kao zajednicu žene i muškarca, krivotvorili informacije o građanskoj inicijativi, proizvodili i širili govor mržnje te krivotvorenjem stvarnosti i zastrašivanjem građana služili aktualnoj vlasti, sužavajući prostor građanske slobode i demokracije”, navodi se u mailu poslanom iz Tiskovnog ureda inicijative.

http://danas.net.hr/hrvatska/markicka-i-ekipa-zabranili-nethr-u-pristup-svom-stozeru [danas.net.hr]

.

Veselio sam se današnjem danu i zbog pobjede demokracije i zbog toga što će moj glas (ZA) konkretno odlučivati o nečemu (ne kao na lokalnim/parlamentarnim izborima) i zbog kraja tiranije na svim mogućim portalima koje čitam (većinu uopće ne posjećujem- tipa YUtarnji), ali sumnjam da će se taj pritisak smanjiti nakon objave rezultata tj. kada se utvrdi da je Inicijativa dobila većinu glasova.

koga briga, i tako vam udba vrši uređivačku politiku…bojkotirali ste i do sada pristranošću, selektivnošću i bojkotom objave anketa uoći referenduma a po objavi uspješnosti referenduma i tako nećete imati kome prosiopati maglu pa se sada izvlačite i perete okrečući pilu naopako [emo_vrtimise]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

prenosim jedan odličan komentar jednog čitatelja večernjeg lista:

U nedjelju ću izaći i glasati ću ZA. Ne zato što imam nešto protiv homića. Nemam. Ne zato što sam nešto vjernik, nisam. Ne zato što želim da se nekome ukinu ljudska prava. Ne želim. Glasati ću za u znak protesta protiv ove medijske harange. Protiv ove političke harange i svih omalovažavanja i pljuvanja po nekome tko misli drugačije. Glasati ću ZA zato što mi se gade političari koji nas svakodnevno siluju lamentiranjem o potrebi da se glasa protiv. Glasati ću ZA zato što je upotrebljen sav medijski prostor za uvjeravanje mase da je glasanje protiv nešto prirodno i napredno. Zato što me nesposobni i arogantni političari na vlasti uvjeravaju da sam primitivac ako glasam Za. Malo nedostaje pa da me proglase fašistom kao što proglašavaju svakoga tko se usudi suprostaviti i izreči svoje mišljenje koje je drugačije od njihovog. Glasati ću ZA zato što ne želim da me trpaju u krdo ovaca na koje se može uticati silnom i skupom propagandom, medijskim terorom istih onih pokvarenjaka kojima je stalo samo do vlasti. GLASATI ĆU ZA ZATO ŠTO SU ONI PROTIV.

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

Uopće ne sumnjam u uspješnost referenduma. Žalosno je to što je većina medija inicijativu u “ime obitelji” prikazala kao “mržnju” prema homoseksualcima.
Brak je zajednica muškarca i žene, bio i bit će. Ostale kombinacije (dva muškarca ili dvije žene) možete nazvati nekim drugim adekvatnim imenom, ali nikako brakom, jer je na brak autorsko pravo već zauzeto još otkako je Bog u Edenskom vrtu vjenčao prvi bračni par – muškarca Adama i ženu Evu.
Ne vidim što tu nije jasno onima koji bi željeli prisvojiti to “autorsko pravo” bez ikakve moralne naknade. LP!

ŽIDOVSKI RABINI OSUDILI USPOREDBU U IME OBITELJI S NACIZMOM:

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/301953/Rabini-osudili-usporedbu-U-ime-obitelji-s-nacizmom.html

STAZIĆU TUŽBA ZBOG MARKIĆ I JASENOVAC:

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/300428/Stazicu-tuzba-zbog-Markic-i-Jasenovca.html?utm_source=clanci&utm_medium=manual1&utm_campaign=clanci_manual

Tvrtko Jakovina: HITLER JE REFERENDUMOM UŠAO NA POLITIČKU SCENU:

http://www.tportal.hr/komentari/komentatori/300719/I-Hitler-je-referendumom-usao-na-nacionalnu-politicku-scenu.html?utm_source=clanci&utm_medium=manual2&utm_campaign=clanci_manual

ŽELJKU MARKIĆ SDP ovci USPOREDILI S ADOLFOM EIHMANOM:

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/300117/Zeljku-Markic-u-Bruxellesu-slusala-dva-zastupnika.html?utm_source=clanci&utm_medium=manual3&utm_campaign=clanci_manual

.

New Report

Close