evo novog harača na gorivo! plači rajo dok te age i begovi deru!
evo novog harača na gorivo! plači rajo dok te age i begovi deru!
Hahaha, najnize trosarine, ali najveci pdv na hranu, porezi an rad 70% itd.
Pocelo je, pocelo… uskoro ce biti-draga rajo, pdv ide na 30%.
Zasto odmah ne priznaju da smo bankrotirali?
***i onda bi netko ulagal u ovu državu neodgovornih i pokvarenih političara, pa svakih 2-3 dana nešto poskupi [emo_mrgud]
sad postajemo još skuplji za turiste…”odlična” reklama pred špicu sezone
Linic je los ministar financija, ali dobar poreznik iliti po narodski haraclija.
Za voditi financije treba nesto i znati, za voditi ubiranhe poreza iliti harac ne trebas nista, samo dobar represivni aparat.
Ovo je prica ko i ona kako Hrvatska ima najnizu cijenu struje koja znaci gubitak i u konacnici stecaj HEPa. I onda dodje slovenski operater i isti tudumi koji su govorili o najeftinijoj cijeni struje sutra daju izjave da ima dosta prostora za snizenje.A ovce puše i puše ove debilne fore umisto da ih skinu s vlasti pa i vilama ako treba.Franju Tahija su skinili za 10%, a ove ce mozda kad im sve uzmu.
Liniću, zašto ne kažeš da je Hrvatska država s najnižim plaćama u EU. Zahvaljujući nesposobnom ministru imamo plaće male a troškove visoke. Dokle će narod tolerirati neznanje i nesposobnost podobnih?
Pa ovaj narod ne shvaća da je država kupnja uspjeha. Ja kao platitelj poreza želim kvalitetnu uslugu za svoj novac. Ja sam kupac i ja sam u pravu.
Zaboravljaju memorandumaši i uhljebi tko koga plaća i to je najveći problem.
Žele sami bez 4 milijuna ovakvih poput mene? Pa neka probaju.
Iskreno, meni i je najbitnije da mi daju slobod da radim i da se ostvarim a ne da se opterećujem sa porezima kako bi “oni” uredili stvar.
Koji tulipani.
sada više ne mogu uživati ni u vožnji, uvijek ću pomisliti da kraj mene sjedi Linić, drži škrabicu u koju moram sve više ubacivati, što dulje vozim ili jače stisnem gas, još će me natjerati da idem gradskim prijevozom, a tamo opet čeka Mile sa škrabicom, ne možeš nigdje, a da indirektno ne podržavaš parazite na životu
sada više ne mogu uživati ni u vožnji, uvijek ću pomisliti da kraj mene sjedi Linić, drži škrabicu u koju moram sve više ubacivati, što dulje vozim ili jače stisnem gas, još će me natjerati da idem gradskim prijevozom, a tamo opet čeka Mile sa škrabicom, ne možeš nigdje, a da indirektno ne podržavaš parazite na životu
U pravu si, sto je najgore, jedina svrha povecanja poreza je zapsoljavanje jos veceg broja parazita, i odrzavanje prava postojecih… a za ostale, boli ih kifla.
Imas jedan odlican nacin da se rijesis ovog poreza uopce-trajno iseljenje odavde, a onda neka mile i liki pune kutije od drugih… a na meni bome nece vise.