Znaci most skuplji 31 mil. skuplje radovi ce svejedno kasniti i upropastena tvrtka sa referencama i 2000 zaposlenih . Bravo ministre pozdrav iz inozemstva.
A bu..ala, ali to su napravili da sakriju tragove izvlačenja love zadnjh 20 godina…i tako nikom ništa, pa vidi se iz Todexa kako rješavaju malverzacije, hbga
Jutarnji list
VDKT prodaje svojih 5 % Zračne luke Zgb
U nastavku, VDKT ima značajnu imovinu, vrijednu 46,3 m.e. i u Libiji. Tamošnja vlada spremna je za to platiti odštetu.
Iznajmit će teglenicu i dizalicu na gradnji Čiovskog mosta, a STRABAG će zakupiti tvornicu u Pojatnom za 100.000 kn mj.
Mislim da je svima jasno da je ovo ciljano uništena kompanija, glavni igrač STRABAG….
Jutarnji list
U nastavku, VDKT ima značajnu imovinu, vrijednu 46,3 m.e. i u Libiji. Tamošnja vlada spremna je za to platiti odštetu.
Iznajmit će teglenicu i dizalicu na gradnji Čiovskog mosta, a STRABAG će zakupiti tvornicu u Pojatnom za 100.000 kn mj.
Mislim da je svima jasno da je ovo ciljano uništena kompanija, glavni igrač STRABAG….
A po cemu je to jasno? Mozete ukratko objasniti da i meni bude jasno?
Jutarnji list
Tako izgleda, uz pomoc 2 glavna dionicara koji su godinama upleteni u kriminal, vjerojatno neki Deal da se izvuku… Samo u Hrvatistanu, cijela firma u propast zbog lopova u vodstvu. Firma je instant uvedena silom u stecaj a bez problema bi prosla PSN. Naravno DORH ili kako se to zove u HRV je na skijanju i nikoga to ne interesira.. Hm,hm…
za nevjerne Tome koji još uvijek ne vjeruju da Viaduktu nema spasa..
neka malo pročitaju..
..isto tako piše……………o tome će odlučiti vjerovnici ! ……………… / to si zaboravio podcrtati/.
Nakon što je napravljena inventura, i osporeno prilično mnogo potraživanja, a iz prodaje imovine biti će namireni radnici ….. bilo bi nerazumno , ne dati priliku tvrtki za nastavak…tim više ..što posla ima
PREKO GLAVE…
Ni prva ni zadnja kriminalno propala firma u RH. Utjeha? Ionako Svijet ide u propast. Danas sutra, i nije toliko bitno. Samo da naučimo nešto iz ovoga danas da nas opet ne iznenadi sutra!
Zanima me stanje u VIADUKTU d.d.d u stečaju….kako to funkcionira, da li imaju prihode, da li
se otplaćuju obaveze i šta radi stečajni…?
Zanima me stanje u VIADUKTU d.d.d u stečaju….kako to funkcionira, da li imaju prihode, da li
se otplaćuju obaveze i šta radi stečajni…?
A što to tebe više zanima?
Firma je propala za vijeke vijekova!
Gotovooooo…
A točno se zna tko je to NAMJERNO napravio!!
Dali je fer da firma koja je u stecaju ostvaruje dobit a mali dionicari nemaju nista od toga? Ne mora biti vezano za viadukt ali takvih firmi ima.
kako su viadukt šaptom ugasili i to na jednom mostu koji će bit baš super kad se sve napravi :))