Al stvarno tko je kupio 15.000 komada nečega sto bi mu vrijedilo 0???? Jel bio takav kupovni nalog ili je netko postavio da prebace??
nije to nitko kupio u komadu nego kad se pokrene dražba uravnoteženja svi se nalozi nakon isteka roka dražbe prodaju po jedinstvenoj cijeni i to se prikaže kao realizacija jednog naloga iako je zapravo bio jedan nalog na strani prodaje i xx naloga na strani kupnje (u određenom rasponu koji je zahvaćao prodajni nalog)
Meni ništa nije jasno , što se događa, ali ako velite da je ERSTE započeo paničnu prodaju dionica na 5 kuna ,onda je zbilja panika. Kad se pomiriš s gubitkom -to je tako…
Ipak, pričekajmo do samog kraja..kad se stiša oluja….i dobijemo valjda neku obavijest o likvidaciji tvrtke ili nešto drugo…..
Sam rast ostalih dionica pokrio mi je gubitak VDKt-a….čekati ću do samog kraja, jer ovo nisam doživjela na niti jednoj dionici do sada od početka 2007.g tj 10 godina unatrag, a bilo je svakojakog sranja,..
MOje je mišljenje – da su određeni ljudi u Hanfi ..dobili po pi-ki…i sada su tek počeli raditi po zakonu,
a to podrazumijeva, rokove, proceduru i ostalo….što prije nije bio slučaj…bilo je rastezanja do mile volje..
POnekad je bolji kratak i strašan kraj…nego mučenje …
p.s.dakle, ne prodajem do kraja. nego ću ih uokviriti sa zadnjim izvještajem o stanju u SKDD-.u.
Ako trgujes od 2007 sve je jasno…. Tada je burza bila na vrhuncu balon je poceo pucati pogotovo kada su bakice pocele kupovati dionice i svi ostali “pametni”…
Ja trgujem od 2000 god niti sam kupovao agrokorove perjanice, vdkt ni sve ostale stecajnice.
Ja proklinjem H ANFU sto im bogova !!! Toliko im je namještenih izvještaja promaklo !
Toliko NEMARNOSTI – NEBRIGE za dionička društva …Tamo rade VRHUNSKI STRUČNJACI ?
Pa, zar jedan stručnjak NE ZNA SEBI OBJASNITI PREKOMJERNO ZADUŽIVANJE ?
Zar ne vide – da brojke ne drže vodu?
Kako mogu prihvatiti REVIZORSKA IZVJEŠĆA bez prigovora, jesu oni SVETE KRAVE – da im se
vjeruje?
Zar je dovoljno SAMO NAPISATI ŠABLONSKU OPOMENU ???
Pa, zar im nije jasno -KOLIKO JE DIONIČARA IZGUBILO NOVCE??? U kakvoj su mogućnosti
da na vrijeme – poduzmu MJERE I POŠALJU U DIONIČKO DRUŠTVO NEKORUMPIRANU
POREZNU UPRAVU ???
Smijeniti SVU EKIPU U HANFI….Nek rade na blagajnama u bankama …….
dojam je da bi se ovdje padom na cca 2 kn mogla znatno ojačati trgovina, dosta jači trade .
izgleda da je ovih 4 kn previše za kupce.
sve mi se čini da se ovdje političari žele pošto poto zametnuti tragove novca unatrag 20 godina da se više nezna tko je šta dobivao i plaćao,, pa po kratkom postupku da to završe,,
kompanija koja je drmala tržištem zadnjih 20 godina, da nije bila u stanju imati imovinu i zalihe za ovako krizne situacije.. na Agrokoru gubitci u milijardama i spašavaj kako znaš, a ovdje 139 mil. kn pa stečaj i nikome sumljivo hehehehe
@miami, pogledaj samo kako su se postavili sa agrokorom , pa te ništa ne treba čuditi.
dojam je da bi se ovdje padom na cca 2 kn mogla znatno ojačati trgovina, dosta jači trade .
izgleda da je ovih 4 kn previše za kupce.
E moj Falco opet ti nije dovoljno jeftino…
da dođe na 2 onda bi opet htio po 1 kunu..eto vidis tako mozes cekat dovjeka…
Potpuno si u pravu bugs………HDZ se rješava SPONZORA…i svih tragova kriminalnih radnji
STARE POLITIKE H D Z -a …kako im ne bi naškodila!………….Zašto preko naših leđa?
Tko i zasto kupuje ovo?
Kolega da se fond nije poceo jucer iskrcavati cjena bi bila 12 kuna to je 300% vise
mozda zato kupuju…ocito zainteresiranih ima…
@data , skupo je . 5 kn je neki dan bilo đabalesko, ali danas je to skupo zbog ove obavijesti.