Razlog zbog kojeg je viadukt napustio gradiliste na ciovu. Razlog zbog kojeg je viadukt odveden u stecaj je danas dobio posao za nastavak izgradnje ciovskog mosta!
kolega ajde link na kojem pise da su dionice iskljucene iz namire????? moja odvjetnica negovori tako
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/F1BE7b26NF6gCLwI0UfAqg==.pdf
Kako onda objasnjavas svakodnevnu trgovinu ovom dionicom
zanimljivo jel….vidim da je kupnja porasla također 12000 komada
jos zanimljivije
zašto bih ja trebao nešto objašnjavati? pa sve je već poznato, osim točnog datuma okončanja stečaja i formalnog proglašenja “game over”…
Ocito je da trgovina nije prekinuta…a sto se tiće game over sto se nadate taj datum necete tako skoro vidjeti barem još godinu dana..ako ikad..svasta se jos stigne u međuvremenu promjeniti
zašto bih ja trebao nešto objašnjavati? pa sve je već poznato, osim točnog datuma okončanja stečaja i formalnog proglašenja "game over"…
kako i na koji način će se okončati postupak-to nitko ne zna, pa ni Vi.Ako Vam je sve jasno, objasnite nam zašto uživate u tolikom pesimizmu .Meni tek sad ništa nije jasno, stvar se mogla okončati puno brže i jednostavnije.Zakazati raspravu za 3mj. znači dosta???????Vjerovnicima ne treba duže od 10-tak dana da prijave svoja potraživanja, pa Vdkt nije Agrokor.
Ha ha ha kako nije game over? Pa otkazi su ovaj tjedan podjeljeni svima. kraj je jako blizu. Samo još neki žive u svojim uvjerenjima.
kako i na koji način će se okončati postupak-to nitko ne zna, pa ni Vi.
ishod stečaja je izrazito predvidiv, ne treba ti kristalna kugla…
Meni tek sad ništa nije jasno, stvar se mogla okončati puno brže i jednostavnije.Zakazati raspravu za 3mj. znači dosta???????Vjerovnicima ne treba duže od 10-tak dana da prijave svoja potraživanja, pa Vdkt nije Agrokor.
to je uobičajena stečajna procedura, pogledajte primjere koje se vam stavili kolege par stranica iza za ZDNK, DKVS….sve po istom obrascu sad se odvija ovdje, a ako misliš da će se drugačije završiti, u velikoj si zabludi
p.s. ne uživam u pesimizmu nego sam samo realan i reagiram na bezvezne neistinite postove jer povjeruje li netko u te postove-bajke i kupi dionice VDKT u stečaju, vrlo vjerojatno je da će okončanjem stečaja sve izgubiti
Ha ha ha kako nije game over? Pa otkazi su ovaj tjedan podjeljeni svima. kraj je jako blizu. Samo još neki žive u svojim uvjerenjima.
Taj podatak vjerovatno nije istinit no mene bi veselio jer ovih 150 milja duga su radnićke plaće…znaći nema daljnjeg povećanja duga a znamo da Vdkt ima itekoliko toga za prodat 6 x koliko je dužan ostati će bome dosta i za dionicare ako u međuvremenu ne vrati dug i nastavi sa poslovanjem sto je isto lako moguće kao i dokapitalizacija….
da li strabag ima interesa da ga preuzme ?