kolega Data
u pitanju su puno veći interesi, puno veća lova je u igri .Ne prodavanje dionica je mazanje očiju onima koji vjeruju u njihove dobre namjere
kolege imam vdkt i popušio sam podosta na hvatanju padajućih noževa, no što je tu je .. sam sam si kriv … ali pisanje koje se ovdje može pročitati nebi ni pas s maslom pojeo
razvidno je da je ovo “slučajno” pogurano u stečaj i tu nema razgovora a sad kako će na kraju završiti nije me niti briga (platio sam školarinu) … ako će se eventualno netko i pojaviti kao princ na bijelom konju malo bu tu kruha za druge … ostaje samo trejdanje
Kolegice Cocalo na koju igru toćno mislite ..i zasto niste prodali..
također glavni iz uprave ima preko 3 % dionica igra ili ne mogao je izvući barem sto hiljada eura dapace jos bi srusio dionicu i posijao paniku ako je to cilj ..zasto nije prodao mogao je prodati i dalje biti u igri dupla zarada sto ce mu dionice..ako mozete dati odgovor na ova pitanja
kolega Data
još jednom pročitajte što sam na Vaš upit odgovorila.100 000 je kap u čaši vode.Ta kap je trebala, da naivnima, zamaže oči-netko će sigurno za ovo odgovarati.
To što nisu prodali dionice-to bi trebalo značiti da kapetan tone zajedno s posadom-zar u to vjerujete.
Ako znate čitati između redova, pročitajte pažljivo rješenje i sve će Vam biti jasno
@Data
Upravi je bio za cilj uništiti vdkt, dioničare, kupiti jeftino imovinu i i ugovorene poslove i stvoriti novu firmu.
Pa zašto je AGROKOR uništen i opljačkan.Pitajete Interšpar, Kaufland itd, da bi bio uspješan, prvo ubij konkurenciju
Ako vidite tako crno zasto vi niste prodali ?
i nije uprava pokopala vdkt vec hrvatske ceste i neplaćanje države ili mislite da je to zajednićka urota
kakvih se ovdje g.lup.osti da procitati..
firma je propala ima vise od godinu dana, i onaj tko to nije tada shvatio nije ozbiljan ulagac, uz duzno postovanje.
a ovi sto se sada hvataju za nekakve slamke spasa tipa kolege @data su presmijesne odnosno t.ragicn.e jer iste price se pricaju vec vec godinama i kad je cijena bila preko 400 kn.
jednog dana ce te shvatiti tko je bio cijelo vrijeme u pravu a tko u krivu.
pametni ljudi uce na greskama, a glu.pi jednostavno ne uce..
krivca iskljucivo trazite u ex Upravi.
Ovaj na 7,32 kune i dalje kupuje.
ne kupuje on ništa nego glumi kupnju jer je ispod donje blokade i da vidi da netko lupi prema njegovoj cijeni, brzo bi povukao nalog
dionica VDKT isključena je iz sustava ugovorne namire i jasan je cijeli postupak koji ide nakon toga, a bajke kako će ostati stotine ili tisuće kuna po dionici nakon stečaja su upravo i samo to-bajke
bilo je dosta vremena i prilika za spasiti VDKT, a zašto nije znaš od koga treba tražiti odgovor, zar ne?
ne kupuje on ništa nego glumi kupnju jer je ispod donje blokade i da vidi da netko lupi prema njegovoj cijeni, brzo bi povukao nalog
dionica VDKT isključena je iz sustava ugovorne namire i jasan je cijeli postupak koji ide nakon toga, a bajke kako će ostati stotine ili tisuće kuna po dionici nakon stečaja su upravo i samo to-bajke
bilo je dosta vremena i prilika za spasiti VDKT, a zašto nije znaš od koga treba tražiti odgovor, zar ne?
[/quote]
Roknulo 15,84 posto. Ovaj na 7,32 kuna kupnje se i dalje ne miče. Tvoja teorija očito ne drži vodu.
kolega ajde link na kojem pise da su dionice iskljucene iz namire????? moja odvjetnica negovori tako
Ako vidite tako crno zasto vi niste prodali ?
i nije uprava pokopala vdkt vec hrvatske ceste i neplaćanje države ili mislite da je to zajednićka urota
Uprava je pokopala vdkt, namjerno ,s ciljem da se dokopaju određenih nekretnina i pokretnina.Samim tim što nisu uspjeli u svojoj namjeri, da se postavi stečajni upravitelj koji njima odgovara, znači da država još nije digla ruke od ove građ.firme.To se može iščitati iz rješenja.Ne vjerujem upravi, nego državi, koja je imenovanjem drugog steč.upravitelja na neki način priječila daljnje pljačkanje, a vjerojatno i spašavanje vdkt.Zato nisam prodala dionice, pridružit ću se onima koji je kupuju za par kuna