Oko vdkt još uvijek traju pregovori, a kako će se pregovori završiti -to ni sama uprava ne zna, a mi forumaši još manje.Nagađanja, nagađanja i samo nagađanja.Vjerujem u poz. ishod i spremna sam uložiti dio sredstava za ovu dionicu.Neki misle da smo na virtualnoj burzi, a najveće novce sam zaradila na virtualnom novcu, pa ću pokušati i na” virtualnoj dionici”
Ja pokupio prosli tjedan malo, pa nek i ode na nulu, čisto da vidimo kako ce se zavrsiti priča
ZABA, nakon povratka menagerčića s G.O. prodala dodatnih 700 komada
Oko vdkt još uvijek traju pregovori, a kako će se pregovori završiti -to ni sama uprava ne zna, a mi forumaši još manje.Nagađanja, nagađanja i samo nagađanja.Vjerujem u poz. ishod i spremna sam uložiti dio sredstava za ovu dionicu.Neki misle da smo na virtualnoj burzi, a najveće novce sam zaradila na virtualnom novcu, pa ću pokušati i na" virtualnoj dionici"
S kim pregovaraju ?
sve se zna..ide stecaj..
Može :). A može ko i dlkv 🙂
Oko vdkt još uvijek traju pregovori, a kako će se pregovori završiti -to ni sama uprava ne zna, a mi forumaši još manje.Nagađanja, nagađanja i samo nagađanja.Vjerujem u poz. ishod i spremna sam uložiti dio sredstava za ovu dionicu.Neki misle da smo na virtualnoj burzi, a najveće novce sam zaradila na virtualnom novcu, pa ću pokušati i na" virtualnoj dionici"
S kim pregovaraju ?
[/quote]
S potencijalnim investitorima.Još se radi na tome da se preuzme vdkt-ishod se zna-likvidacija ili preuzimanje vlasništva
sve se zna..ide stecaj..
[/quote
čitajući vaše postove kroz ovih par dana virujte mi da sad i ja dosta toga znam o vama!
S kim pregovaraju ?
[/quote]
S potencijalnim investitorima.Još se radi na tome da se preuzme vdkt-ishod se zna-likvidacija ili preuzimanje vlasništva
[/quote]
price za malu djecu.
nee pregovara se s nikim. nikim!