sjećam se pri cijeni od 250 kn kad smo par nas pisali da ovdje prijeti slom i da bi jedini izlaz na kraju mogao biti dokap po 10 kn….sad je cijena na burzi 20 kn i taj dokap po 10 kn radi spasa firme je izgleda zadnja preostala slamka spasa
tko je voljan napraviti taj dokap?
mislis da ima kandidata u ovom trenutku.
tesko tesko…
nitko nista ne pokusava, samo sd ceka stecaj.
Pa Upravaa Drustva ga je sama predlozila..
Prikaz poslova. Tko god bude izvođač u konačnici.
http://www.mppi.hr/UserDocsImages/07-peljesac.prez.pdf
sjećam se pri cijeni od 250 kn kad smo par nas pisali da ovdje prijeti slom i da bi jedini izlaz na kraju mogao biti dokap po 10 kn….sad je cijena na burzi 20 kn i taj dokap po 10 kn radi spasa firme je izgleda zadnja preostala slamka spasa
tko je voljan napraviti taj dokap?
mislis da ima kandidata u ovom trenutku.
tesko tesko…
nitko nista ne pokusava, samo sd ceka stecaj.
Pa Upravaa Drustva ga je sama predlozila..
[/quote]
Baš me zanima tko bi mogao biti stečajni upravitelj. Možda onaj iz Peveca. ILi prijatelj od uprave.
@zlatek
ti jos ne vjerujes.
potrazivanja su sva napuhana.
a udjel u ZLZ je preuzela banka na osnovu hipotekarnog kredita.
@invest
Nemam ja tu sto vjerovati ili ne. Statistika kaže da se iz ove situacije u kojoj je trenutno VDKT mnoge tvrtke nisu izvukle.
Gdje je “država” upetljana, ili je završilo loše, ili se trakavica razvlači mjesecima i godinama (vidi slučaj Badela 1862).
Btw, koja banka je preuzela udjel u ZLZ?
Mislim da je rijec o PBZ-u.
A ovdje se vise nitko ni ne truditi spasiti sta.
Direktori su nasli shemu za sebe..a ostalo ko h.e.b.e.
Kao kad padaš s nebodera, jel’ tako. Nisi pao sve dok ne lupiš na beton. U međuvremenu je sve moguće, pa i da te otme svemirski brod kao u Brajanovom životu Monty Pythona.
Kako je prekrasno biti lišen znanja, mašta buja, život je predivna bajka.
Prekrasno je misliti da si najpametniji na svijetu, a još ljepše živjeti u bajci.Svaka bajka završava bajkovito.
zanimljivo da je Viaduktova web stranica prestala postojati, a npr. Konstruktorova još uvijke stoji (istina s netočninm podacima, starima 10tak godina)..
Što je sa stećajem kojeg ste najavljivali za danas nije li danas 28.8
i kako to da cjena raste ..