znači ima još ovdje nekih kojima nije jasno da je VDKT nakon prekida PSN u stečaju nego čekaju da se sudac vrati s godišnjeg i to formalno objavi pa da onda reagiraju na burzi….
OK onda, čekamo i taj trenutak pa da vidimo što će ekipa nevjernih toma tada napraviti sa svojim dionicama….
[
nije nagovor na nista ..
Isto, nije nagovor na ništa, osim na pažljivo provjeravanje i analiziranje svega napisanog na ovom forumu i inače u životu.
Zlatek @ forum je zabava i nista vise od toga..a meni je 80% korisnika spamera ignore..nemam zivaca ni vremena citati lupetanja korisnika koji nemaju sto pametnije za radit u zivotu .
cijena vdkt nije pala bezveze ovoliko u kratkom roku..meni je to dovoljno za bit podalje
znači ima još ovdje nekih kojima nije jasno da je VDKT nakon prekida PSN u stečaju nego čekaju da se sudac vrati s godišnjeg i to formalno objavi pa da onda reagiraju na burzi….
OK onda, čekamo i taj trenutak pa da vidimo što će ekipa nevjernih toma tada napraviti sa svojim dionicama….
Koji dosadni komentari, i taj dio je dotaknuo dno dna. Neki likovi si umišljaju da mogu nekoga preplašit na 30 kuna, pa ako je netko izgubio 98% posto na nekoj dionici, neće valjda tebi poklonit ovih 2%, radije će ih izgubit, ili ostat u poziciji za rast u slučaju obrata.
@ZMAJKI
Ma, i meni je forum zabavan osim kad se postaju neistine s ciljem “navlačenja”.
@ingroman
2% je malo, ali je npr. 4 puta više od 0,5% tako da mislim da ti ova tvrdnja o “radije izgubiti” ne stoji.
To ti je dobra logika. Nakon Agrokora, nijedna više firma u Hrvatskoj neće propasti. Sve će ih spasiti svemoćna država. Uloži sve što imaš na to.
Ja vjerujem u stečaj Vdkt,uostalom uprava je i sama zatražila stečaj.Tko poznaje novi stečajni zakon(znati će o čemu pišem)i to je upravo ono što treba vdkt-u ,da se izvuče iz krize i dobije na vremenu za svoja potraživanja .
A šta ak država Viaduktu iznenada vrati onih 94 ili koliko već milijuna što duguju? Šta će onda biti?
Deblokada racuna
….ali da su htjeli,vec bi to napravili.uprava ima i dr aduta ,ali nista ,sutnja,nikakve vijesti.interesira me zasto zele toliko u stecaj .cudno,jer uprava koja zeli rezultate bi trebala raditi suprotno od ovoga,jedino je dobro AKO rade u tisini.jos ne mogu nesto ozbiljnije komentirati,ali cinjenica je da firma tone iz dana u dan.treba im jedna dobra vijest
Bitno je da njima nije jasan razlog pada cijene. Tako stoji u očitovanju.