VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gradnja Pelješkog mosta trebala bi početi na jesen, a Butković otkrio kada bi trebala završiti

Gradnja Pelješkog mosta trebala bi početi na jesen, a Butković otkrio kada bi trebala završiti

Ministar prometa je podsjetio i kako je u njegovom resoru unazad dva mjeseca potpisano osam velikih projekta vrijednih 3,5 milijarde kuna, od čega će se 2,5 milijarde eura financirati bespovratnim sredstvima EU.

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Pa neće valjda Viadukt graditi Prelješki most kad je cijena u plusu 20% ?

@pozitiva2
naravno da VDKT neće graditi pelješki most jer je u pred-stečajnoj nagodbi! pa tko bi takvoj firmi dao posao od 2,5 milijarde kuna?!?!
p.s. a ovaj tko je sa sitnih 13 tisuća kuna digao cijenu +20% uskoro će gorke suze liti

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Vjerojatno nece biti glavni izvođac , ali sta nije vjerojatno s obzirom na ljudstvo,mehanizaciju,teglenicu……da bude podizvodjac

Pa neće valjda Viadukt graditi Prelješki most kad je cijena u plusu 20% ?

jučer slušam Butkovića na radiju, znakovito kaže da će sigurno dio hrvatske građevinske operative raditi most, sad što je pjesnik htio reći, i ima li tu nešto vezano uz VDKT ne znam iskreno.. sami sigurno ne mogu, ali možda s onim francuskim partnerima? napominjem da je ovo sve nagađanje, nisam naročito upućen.

@pozitiva2
naravno da VDKT neće graditi pelješki most jer je u pred-stečajnoj nagodbi! pa tko bi takvoj firmi dao posao od 2,5 milijarde kuna?!?!
p.s. a ovaj tko je sa sitnih 13 tisuća kuna digao cijenu +20% uskoro će gorke suze liti

dajte se informirajte pa nije Viadukt prijavljen na natječaj direktno nego preko Francuske firme sa kojom su radili Zagrebaćki aerodrom koja znate nije blokirana i usla je u uži krug natjećaja za Pelješki shodno da VDKT ima teglenicu izgledi za dobivanje posla jako dobri ..ne znate osnove o dionici kao još neki ali ste ovdje glavni komentator…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Odgovarajući na novinarski upit vezi zastoja izgradnje Mosta Čiovo u Trogiru, državni tajnik Mihotić je istaknuo kako je u pripremi novi natječaj kako bi se pronašao novi izvođač radova.

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/foto-cudo-kraj-splita-nakon-11-godina-i-gotovo-500-milijuna-kuna-vjecno-gradiliste-se-pretvorilo-u-brzu-cestu-s-cetiri-trake/6173626/

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Odgovarajući na novinarski upit vezi zastoja izgradnje Mosta Čiovo u Trogiru, državni tajnik Mihotić je istaknuo kako je u pripremi novi natječaj kako bi se pronašao novi izvođač radova.

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/foto-cudo-kraj-splita-nakon-11-godina-i-gotovo-500-milijuna-kuna-vjecno-gradiliste-se-pretvorilo-u-brzu-cestu-s-cetiri-trake/6173626/

A što mi više s time imamo, to je kao da ja stavim taj link na temu tvoga Belja i ostalih bankrotiranih Todorićevih perjanica, s kojima se više vjerojatno neće ni trgovati.

Dnevni Najam broda kojeg posjeduje viadukt za radove kod pilotiranja na moru iznosi 10.000 ojra

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

što se tiče Pelješkog mosta, izvođač radova bit će onaj tko bude u interesu Vlade RH, a Vladi je vjerojatno u interesu da 1000 radnika ne završi na burzi rada i da da posao domaćoj firmi tj.Viaduktu, koji bi se izvukao iz krize ako dobije ovaj posao, pa makar kao podizvođač.Zašto silne milijarde kuna da odu drugima??????Ako imaju ugovorenih poslova izvan RH, zašto ih ne ugovoriti u samoj državi.Ti isti radnici mogu preći raditi u drugu, stranu firmu, ali glavni profit ODE, KOME I GDJE.Ne radi se samo o Pelješkom mostu , narednih godina treba potrošiti jako puno novaca iz EU fondova ,u infrastrukturu i dr.građevinske projekte.

Ne znam tko bi nakon svega što se događalo sa Mostom Čiovo, u Hrvatskim cestama imao mu.a prihvatitu Viadukr kao podizvođača a kamoli išta više. Mislim da je to u ovom trenutku nerealno.

Zasto je nerealno?
I kakve mu.a imaju veze s tim? Zar ne bi trebalo odlucivati “gornjom glavom”?
Ako ne VDKT, tko onda?

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

New Report

Close