Pitanje je koliko je od tih strojeva i opreme od Viadukta, a u stvari su vlasnici mehanizacije i opreme leasing kuće? Moguće je da stoji sve jer pravi vlasnici nemaju lokaciju ili operativu da sklone što je njihovo.
A radi li se, tj. da li radi netko umjesto Viadukta.
Ili mozda i Vdkt nastavi raditi kad/ako prodje natjecaj kao novi (pod)izvodjac?
Jedan sam od mnogih koji su najebali kao dioničar Viadukta. Prije 5-6 godina sam kupio 60-tak dionica možda jedno 2000 eura, malo sam se zaigra sa njima kupi -prodaj , tako desetak puta te dogurao do 118 kom. I kako sada stoje stvari ode sve u p.m. Ja svoje neću prodavat nek ode sve ne u jednu nego tri p.materine. Gleledam naloge na PBZ investoru, ljudi stavljaju “siću” na prodaju. Ma koja te muka čoviće natirala da daješ to malo dionica u bescjenje. Pa oće li te spasit ijadu kuna. Pa evo ti ovaj forum i napiši “dragi dioničari Viadukta nemam danas za kil kruva i litru mlika pošalji te mi po par kuna” Ma nedaj je mukte, neka propadne ko ga opći. Ja sam svoje 2000 eura zaboravija , da ih sad nekome prodam pa da se taj k..rči: e na meni se frajeru nećeš k..čit. Nek propadne sve nedam ti gotovo.
A radi li se, tj. da li radi netko umjesto Viadukta.
Ili mozda i Vdkt nastavi raditi kad/ako prodje natjecaj kao novi (pod)izvodjac?
Na sjevernoj strani gradilišta je bilo neke aktivnosti; možda dvadesetak radnika i jedna dizalica što je dizala neku čeličnu ploču… ali u Viaduktovom “dijelu” nigdje nikoga…