Vjerujem da si vlada neće dozvoliti stečaj u vrijeme lokalnih izbora, mislim da je to sretna okolonost.
Data
Direktor je mozda imao dobru volju da unatoc problemima zavrsi posao. No te probeme je trebalo odmah obznaniti a ne trpati pod tepih i davati svoje novce sto je u konacnici dovelo do svega. Osobno mislim da je HAC postupio po nalogu iz Bruxellesa jer se ovdje radi o EU-financiranju uz dogovor da ce im se izaci u susret na drugi nacin. U svakom slucaju ne moze se dogoditi da zbog HAC-duga tvrtka propada.
Problem je bio u tome da je Viaduktu podmetnut štetan ugovor od strane HAC-a… znamo da izvođać u pravilu nikada ne financira objekt koji radi
ovim ugovorom je VDKT bio prisiljen ulagati svoje novce tj financirati kompletnu konstrukciju mosta ...također još jedna zamka u ugovoru je bila da će VDKT dobiti isplatu tek kada postavi kompletnu konstrukciju što je isto rijetkost da se ne plaća u fazama ..kompletan ugovor je bio nebuloza i teška zamka za VDKT koji je nasjeo zbog svoga povjerenja u dobru višegodišnju suradnju sa HAC..Nikakvi Bruxelles nije smjenio direktora već HDZ i HAC….ne bih se ćudio da netko nije htio platiti reket i mito pa su dobili po nosu..Ovo je bio rjetko pokvaren ugovor najveće ćudo da su ga potpisali u VDKT ..i to samo zbog dobrih odnosa sa HAC
Kolega DATA, nazalost i dan danas vi niste raumjeli neke stvari te i dalje vjerujete u teorije zavjere.
i nije HAC nego HC. to su bar osnove.
@ DATA
potpisujem, sažeo si bitno u par rečenica.
Pogotovo ovaj dio: Bruxelles nije smjenio direktora već HDZ i HAC…
Nadam se ipak da ima “zrno soli” u glavi ove vlade i da će se VDKT izvući.
ovo ima već 22 dana blokiran račun. jel oni misle to odblokirati ili?
godine su samo broj 😉
Vjerujem da si vlada neće dozvoliti stečaj u vrijeme lokalnih izbora, mislim da je to sretna okolonost.
Koliko je ova rečenica apsurdna, shvatit ćeš jednog dana…
Viadukt u sve većim problemima!
Migra gdje si?? javi se!!! Čekamo jedan tvoj esej o građevini!!!