Maknuta blokada!
Maknuta blokada!
Kakva blokada je maknuta?
O cemu vi?
Maknuta blokada!
Mislim da bi za ovakve lazne komentare trebalo dozvoliti neke zabranjene riječi na ovom forumu…
A sta covjeka napadate, pa jel vidite sta pise na ZSE.
Viadukt je još uvijek u blokadi što je lako provjeriti na službenim stranicama FINE, a dokumnet koji ste stavili u privitak pokazuje samo da ova dionica više nije u segmentu promatranja od strane Zagrebačke burze.
Ulaganje u VDKT-R-A u ovom trenutku je je izrazito špekulativno ponašanje sa velikim rizikom iz sljedećih razloga:
1. Plaće radnicima nisu isplaćene za Siječanj, Veljaču i Ožujak
2. Račun je BLOKIRAN
3. Svi građevinski projekti su zaustavljeni, te su ljudi poslani na prislini godišnji prije dva tjedna (izgubljena koncesija nad kamenolomom, nedostatak nafte i ostalih sirovina)
4. Kvalitetna radna snaga je napustila poduzeće
5. Problem sa NELIKVIDNOŠĆU je nerješiv bez dokapitalizacije od strane nekog drugog poslovnog subjekta
Zasto pa nakon PSN će dionica znatno više vrjediti nego sada ako do nje ikad dođe
Samo ne završavaju sve firme kojima se zablokirao raćun u PSN kao što ovdje neki žele prikazati..nego možda 10%
Meni je jasno da je ova dionica postala žrtva short tradera sto se može i vidjeti iz postova a i ekipe koja se je ovdje skupila ..sve sami dušebrižnici ..svaka druga rjeć im je stećaj ..a stoje na kupnji nisko ko zadnj žicari u nadi da će netko morati prodati ..pa vidimo da je promet najveći bio iznad 400 kuna i da je bilo velikih transakcija po tisuće komada odjednom..da ne velim stari vlasnici kao ja ga imaju barem preko 350 kuna..
ovo je cisto prebacivanje dionica jedan drugom uz rusenje cjene pa ko želi prodati neka navali ja bome rađe ostanem bez svega nego da prodam sa 80% gubitka ..pa da mi se špekulant smiju za par dana kada skoći i bogate se na mojoj muci…