VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što je ovo bilo u zadnjim minutama trgovanja?

Pokazna vježba kako će to izgledat u suprotnom smjeru.

Pokazna vježba kako će to izgledat u suprotnom smjeru.
[/quote]do prve short razine …zivi bili ….

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

…Očekivao sam da će na račun veličine, reputacije i značaja uprava uspijeti isposlovati kredit od 100-tinjak mil kn da bar radnicima isplate plaće pred Uskrs…

Kad sam zvao burzu reče mi žena iz odjela Tržišta kapitala da dionice imaju svoju volatilnost i da bi se obustavom trgovanja iztgubilo na elastičnosti … Ma zamisli!? Što je tim ženama u glavi? Obustavom trgovanja dionica koje su tako drastično padale zadnjih tjedana, uključujući VDKT zasigurno bi se se umanjilo isparavanje milijardi s burze…

Treba im 120 mil za deblokadu računa plus plaće.

Gledaj to sa druge strane, nezaustavljanjem trgovanja dali su ljudima priliku da izađu iz dionice (firme) koja je u velikim problemima.

Ovo su moja razmišljanja i nije nagovor na ništa.

Pozdrav

…Očekivao sam da će na račun veličine, reputacije i značaja uprava uspijeti isposlovati kredit od 100-tinjak mil kn da bar radnicima isplate plaće pred Uskrs…

Kad sam zvao burzu reče mi žena iz odjela Tržišta kapitala da dionice imaju svoju volatilnost i da bi se obustavom trgovanja iztgubilo na elastičnosti … Ma zamisli!? Što je tim ženama u glavi? Obustavom trgovanja dionica koje su tako drastično padale zadnjih tjedana, uključujući VDKT zasigurno bi se se umanjilo isparavanje milijardi s burze…

Gledaj to sa druge strane, nezaustavljanjem trgovanja dali su ljudima priliku da izađu iz dionice (firme) koja je u velikim problemima.

Pozdrav

[/quote]Ili su dali priliku novim igračima da postanu milijunaši i starim dioničarima da drastično smanjenje ulaze. Ako imalo vjerujete u ovu kompaniju i ako imalo uključite mozak shvatiti ćete da trenutno viadukt vrijedi 30-40mil kuna. Razmislite dobro koliko to još može dole a koliko gore. Svatko tko je imalo optimist bez razmišljanja će do 150-200kn jako ulaziti u poziciju i čekati malo bolja vremena.

hvala prodavačima

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Dakle izgubiti po dionici ca 300 kn (a imam ih 604!) u par tjedana je nešto što bih očekivao da je jutro osvanulo s viješću o početku 3. svjetskog rata!? … Jad i bijeda HR dioničakog tržišta! Očekivao sam da će na račun veličine, reputacije i značaja uprava uspijeti isposlovati kredit od 100-tinjak mil kn da bar radnicima isplate plaće pred Uskrs. Ali nisu uspjeli. Dakle ako im kreditor banka nije dala tu sitnicu (naspram općenito milijardi koje se vrte, gube ali uglavnom dobivaju u tom sektrou, te porad knjigovodstvene vrijednosti firme + potraživanja ONDA JE OČITO DA JE CO IZGUBILA VJERU I BONITET I DA JE SVE OTIŠLO U PM! S druge strane kad gledam ove glupe i panične rasprodaje mogu zamisliti te žuljave građevinske ruke koje su dobile dionice po sili prilika i koje niti neznaju što ona zapravo znači … A onda opet ženska ekipa na čelu s gđom. Gaži s burze – dionica padala 10-20% danima, a one neznaju i ne žele aktivirati obustavu prometa, ako ništa ono na osnovu prekoračenja donjeg praga limitarene cijene. Dok je bio Samodol na čelu ZSE imali smo i po nekoliko obustava trgovanja u danu i tijekom nekoliko dana. Londonska burza je npr. bila u onom kaosu 2008. zatvorena 4 dana (po prvi put u povijesti!?) … A kod nas? Lalovac, Mikleušić i još neki ukazuju da je HANFA totalno podbacila u ovoj općoj gunguli. Tko će za to odgovarati? Kad sam zvao burzu reče mi žena iz odjela Tržišta kapitala da dionice imaju svoju volatilnost i da bi se obustavom trgovanja iztgubilo na elastičnosti … Ma zamisli!? Što je tim ženama u glavi? Obustavom trgovanja dionica koje su tako drastično padale zadnjih tjedana, uključujući VDKT zasigurno bi se se umanjilo isparavanje milijardi s burze i bilo bi manje bola … A možda je tim ženama stalo samo do toga da uredno teče provizija iz prometa, bez obzira na okolnosti? …. Mama mia :-((

Svaka čast kolega na iskrenosti, nije lako dušu otvoriti ni pred bogom a kamoli pred forumašima;)
Glede HANFE i Gažićke, ne vjerujem da još nije napravljena rošada..
Apsolutno se slažem i zagovaram da treba vratiti Samodola, evidentno da je čovjek radio dobar posao…

E sad o elastičnostma i kojekakvim posmičnim silama, trebale bi službnice učiti na fizici…. a ne ovdje
Za burzu nije dovoljno provoditi školske obrazce, potrebno je imati osjećaja, osluškivati i odlučivati s jansim ciljem…
A što se tiče AGROKOROVIH perjanica nebi komentirao… jao jao

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Pozdrav

[/quote]Ili su dali priliku novim igračima da postanu milijunaši i starim dioničarima da drastično smanjenje ulaze. Ako imalo vjerujete u ovu kompaniju i ako imalo uključite mozak shvatiti ćete da trenutno viadukt vrijedi 30-40mil kuna. Razmislite dobro koliko to još može dole a koliko gore. Svatko tko je imalo optimist bez razmišljanja će do 150-200kn jako ulaziti u poziciju i čekati malo bolja vremena.
[/quote]

kolega, firma vrijedi sigurno više od 40 mil, ALI nema novaca jer se s njom loše upravljalo. Tako da treba netko dati pare, dakle dokapitalizacija, dakle Dalekovod. Skupljaj pare, ostavi se kupnje po 150-200 kn.

Situacija se lako može popraviti da država to poželi.
Dovoljno je da HAC i nekoliko javnih poduzeća isplate
svoja dugovanja preko Viaduktu koja su sad preko 200 milja kuna
i stvari su riješene, sve je potrebno za uredan novi start.
Postojeći poslovi su tu i treba ih zadržati. Ono što bi
preporučio je stvaranje konzorcija uz jednu stranu firmu da bi
imali tu sigurnost.
Viadukt je u prošlosti napravio čuda, toliko objekata, kilometara cesta,
vjerujem da će se izvući uskoro iz ovoga jer načini postoje, samo je stvar
dobre volje politike.
Nevjerovatno je da država ne čuva radna mjesta,a spominju se izjave kako
je svako radno mjesto bitno i svaka čast onima koji ih otvaraju.
A s druge strane ima dug preko 200 milja prema Viaduktu.
Ako Viadukt izbori naplatu od javnih poduzeća i u travnju dobije
za radove od Čiova onda je stvorena baza za uspješan nastavak rada.
Poanta, ne treba gledati sve crno, jer ipak postoji izlaz iz svega ovoga.
Zagovarati ljude da prodaju po 80-90kn je krajnje bezobrazno, svaka čast,
kolega ING je pisao na 320-350,a ostali? Sad ljude nagovaraju da prodaju.
Sramite se!
Dušebrižnicama ću reći ovo, mislim da ću Vam pogurati cijenu do 120kn da
Vam dođe voda u uši. A na 150-160kn ćete se i dalje misliti i plakati.

Adiko -1300 kom

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

SZAIF … i ima po ovim cijenama cca milera kuna …

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Nije Adiko vec SZIF

New Report

Close