Kolega Invest obmanjujete javnost to je kažnjivo..
Nikakav zahtjev nije predan !!!
Pa to im jedino preostaje.
Kad brod tone …
[/quote]
to sam i ja mislio al se nisam usudio napisat 🙂
Nemojmo obmanjivati s tom ostavkom.
Tko zna zbog čega je to učinjeno (zbog privatnih razloga), jer tko bi se odrekao tih para a za nikakvu odgovornost niti išta drugo.
Znamo da je nadzorni odbor svagdje samo za ukras i forme radi, a da kupe pare, jer što su radili u npr. Agrokorovim tvrtkama??!
Zato je ovo potpuno nebitna stvar.
bitna nebitna.. ja sam to stvarno pomislio.. nije nagovor na prodaju..
Osim ostavke na poziciji člana NO Viadukta, dotična je i predsjednica NO u Viadukt-Banovina d.o.o. prema sudskom registru.
bid izgleda očajno. strah me i pomislit na špekulativni ulaz na 80 kn.
a i vikend se blizi, zadnji sam preživio s dionicama a nije mi bilo lako nakon onakvih novinskih natpisa u subotu.
Zato se u dionice ulaže ona lova koja ti ne treba, koje se realno možeš odreći. Jer kad ulažete zadnje pare, normalno da se tresete i bježite sa svih dionica čim pročitate neku vijest na forumu (koja je ni najmanje provjerena), i tržište izgleda tako kako izgleda.
Nastavljamo u revijskom tonu, ali bitan je optimizam. Toga bar ima napretek :-)) I naravno, da neki krivo ne shvate, nije nagovor na ništa 😉
Slažem se za ulaganje love koja Vam dugoročno ne treba.
Inače graf kaže da su skrivene pozitivne divergencije već duže u formiranju.
Dakle dno je jako blizu i sad najveći looseri prodaju.
To i prometi pokazuju, konstantno u padu.
Slažem se za ulaganje love koja Vam dugoročno ne treba.
Inače graf kaže da su skrivene pozitivne divergencije već duže u formiranju.
Dakle dno je jako blizu i sad najveći looseri prodaju.
To i prometi pokazuju, konstantno u padu.
Al to nam baš i ne znači ništa ako propadne firma, kaj ne?
Dakle izgubiti po dionici ca 300 kn (a imam ih 604!) u par tjedana je nešto što bih očekivao da je jutro osvanulo s viješću o početku 3. svjetskog rata!? … Jad i bijeda HR dioničakog tržišta! Očekivao sam da će na račun veličine, reputacije i značaja uprava uspijeti isposlovati kredit od 100-tinjak mil kn da bar radnicima isplate plaće pred Uskrs. Ali nisu uspjeli. Dakle ako im kreditor banka nije dala tu sitnicu (naspram općenito milijardi koje se vrte, gube ali uglavnom dobivaju u tom sektrou, te porad knjigovodstvene vrijednosti firme + potraživanja ONDA JE OČITO DA JE CO IZGUBILA VJERU I BONITET I DA JE SVE OTIŠLO U PM! S druge strane kad gledam ove glupe i panične rasprodaje mogu zamisliti te žuljave građevinske ruke koje su dobile dionice po sili prilika i koje niti neznaju što ona zapravo znači … A onda opet ženska ekipa na čelu s gđom. Gaži s burze – dionica padala 10-20% danima, a one neznaju i ne žele aktivirati obustavu prometa, ako ništa ono na osnovu prekoračenja donjeg praga limitarene cijene. Dok je bio Samodol na čelu ZSE imali smo i po nekoliko obustava trgovanja u danu i tijekom nekoliko dana. Londonska burza je npr. bila u onom kaosu 2008. zatvorena 4 dana (po prvi put u povijesti!?) … A kod nas? Lalovac, Mikleušić i još neki ukazuju da je HANFA totalno podbacila u ovoj općoj gunguli. Tko će za to odgovarati? Kad sam zvao burzu reče mi žena iz odjela Tržišta kapitala da dionice imaju svoju volatilnost i da bi se obustavom trgovanja iztgubilo na elastičnosti … Ma zamisli!? Što je tim ženama u glavi? Obustavom trgovanja dionica koje su tako drastično padale zadnjih tjedana, uključujući VDKT zasigurno bi se se umanjilo isparavanje milijardi s burze i bilo bi manje bola … A možda je tim ženama stalo samo do toga da uredno teče provizija iz prometa, bez obzira na okolnosti? …. Mama mia :-((
Bio sam jako dugo optimist kod Viadukta i tako popušio puno novca, a sada razmišljam uči pononovo u dionicu kada bude na kakvih 40+, tako, da mislim, da ču onda pričekati par meseci i izači sa nekakvim plusom a to če biti daleko od toga koliko sam ispržio novca na ovoj dionici.
Jako bolestno mi je gledati one koji sada kupuju na tim razinama jer pale novce koje su sigurno težko zaradili, žao mi jih je.
A zašto tako razmišljam, zato jer sam jako dosta u % siguran, da če ovo završiti u PSN, tako mislim, da je logočno razmišljati po svemu što se događa kod Viadukta, uprave,…..
To nije nagovor na kupnju ili prodaju ni u kom slučaju, samo razmišljam na glas – pišem, sretno svim koji kupujete i onima koji prodaju, lp