Dionica padne više od 70% a vi sad kažete da ne sluti na dobro. Pa ne sluti na dobro odavno. Kad kola krenu nizbrdo teško ih je zaustaviti. Normalno da ljudi bježe i pokušavaju bar nešto izvući jer uskoro izgleda neće moći ništa.
uvijek se iz dionice može nešto izvući, ja sam ih imao nekoliko iz kojih sam izvukao pouku, možda zato ovu niti nemam
Pucaju margini, prodaje se daj šta daš. U slučaju pozitivnog raspleta kupci bi mogli zaraditi bezobrazno puno. Prvih 10 nitko niti ne kupuje niti prodaje, zanimljivo.
nakon koliko dana blokade računa i neplaćanja dugova se može podnijeti zahtjev za stečaj? zna netko?
Trenutno cijela firma vrijedi 40mil kuna. Ugovorenog posla milijardu i pol, ovo ili su špekulanti toliko zatukli da je nevjerojatno ili stvarno nešto gadno ne štima u firmi.
Trenutno cijela firma vrijedi 40mil kuna. Ugovorenog posla milijardu i pol, ovo ili su špekulanti toliko zatukli da je nevjerojatno ili stvarno nešto gadno ne štima u firmi.
Kakve veze koliko ima ugovorenog posla kad nema zarade? Mogu imat i 100 milijardi ugovorenog, ali ako nema zarade i likvidnosti firma propada. Propadale su i veće i bolje firme zbog nelikvidnosti.
Ja sam danas rekao da sam još do neke mere optimist, a da mi nešto govori, da če ovo završiti oko Viadukta sa PSN i mislim, da če se sve to vidjeti ovih dana jer predugo su u blokadi i sve što god možemo čuti nije dobro,
pa se pitam kako je to moguče, da ako padne ovakav veliki gigant šta je tu sve otišlo naopako, šta če radnici, vjerovnici, banke,…..
.nadajmo se, da če se sve to neki dan posložiti na bilo koji način, lp
bodul11
ZAGREBAČKA BANKA D.D. skrbnicki je ispala iz top 10 ….možda je ona prodavala …možda je bio margin..
60 dana blokade i stecaj.
serislav
oni moraju nesto rijesit sutra ili preksutra….radnici trebaju dobit place….. sad im je VDKT dužan i trecu placu
serislav
oni moraju nesto rijesit sutra ili preksutra….radnici trebaju dobit place….. sad im je VDKT dužan i trecu placu
Nema tu više spasa, 400 djelatnika je napustilo VIJADUKT, osobno neke poznajem koji su otišli _ ekipe_ u Norvešku preko dalekovoda za plaću od ca 3.000 ojra, INGRD je primio njih par, dio se rasprišio po nekim drugim tvrtkama u niskogradnji..
Vjerojatno će krenuti i sa tužbama..
Kakava šteta i nepromišljenost uprave…. strašno
cini mi se da je ZAGREBAČKA BANKA D.D. skrbnicki izasao skroz van oni su imali 7.409 dionica…kako viidm nema promjena u top 10
Trenutno cijela firma vrijedi 40mil kuna. Ugovorenog posla milijardu i pol, ovo ili su špekulanti toliko zatukli da je nevjerojatno
Točno tako, ne znam tko bi prodavao ovo ispod 100 kn??
Likvidacijska vrijednost mora biti barem duplo od trenutne cijene, tako da i da dođe do stečaja bolje će se proći nego je trenutna cijena dionice.
Zato mi nisu jasni oni koji sad prodaju, jedino ako to nisu špekulanti koji uđu nadajući se da će gore, pa onda izlaze s gubitkom kad vide da ne ide.
A u slučaju da se nastavi dalje raditi nakon odblokiravanja računa, onda će vrijednost biti i veća.
Trenutna cijena je vrlo interesantna, zato oprezno pri prodaji sada, ovdje su mogućnosti još uvijek velike!