VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

plopro_wnb
kolega to je sad igra živaca….al za ponovni ulazak ceš trebat bit jako brz ….vidjet ceš kako ce se nalozi povuc sa prodaje…
zar jos imas obraza navlacit nakon svega,- 77% ?

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Sad teglenica vrijedi više od svih dionica zajedno!?

ako im je vjerovnici uskoro ne zaplijene zbog dugova?

Ignore: KressoM, delux

ZMAJKI
koga ja navlacim??? sta lupetaš

u sklopu sveopće akcije, mogli su i Viaduktu deblokirati račun, ah da, ne mogu, premalo su dužni

kao i uvijek do sada najveću štetu pretrpjet će oni najslabiji…a to su u ovom slučaju radnici Viadukta (ostatak onih koji još uvijek imaju dionica koje su kupili “na kredit” od 50 DM/dionici a sad im treba za Uskrs jer nisu dobili plaće)…i baš ONI sada prodaju-jer moraju… a njihove dionice preuzet će “jači” koji će izdržat ovo što se čak i tehnički mora vratiti na bar 200-300kn…pa sad ko ima/nema nek JAKO proitira/izgubi… jer ova irma čak i u stečaju vrijedi puno više nego sada…

Problemi građevinara su puno veći. U građevinskim kompanijama nema radnika.
Neophodno je kao prvi korak UDVOSTRUČITI plaće da bi se zaustavio odljev
radnika, međutim to bi onemogućilo daljnji rad svim većim građevinarima.
Agrokor je “samo prezadužen” i može se mjenjati vlasnička struktura u puno
kombinacija i prodavati firme kao odvojene cjeline koje imaju visoku profitabilnost.
Dječja igra u odnosu na HR građevinu, jer u HR građevini su problematični i sklopljeni poslovi i putevi
novca. Mislim da mali dioničari ulaganjem u tu branšu postaju kockari i avanturisti.
Bitno je osvijestiti rizik.

problem sklopljeni ugovori su nerentabilni jer gradjevina placa visoku kamatu bankama i ako sad idu sa dizanjem placa radnicima a iste zadrze ulaz u jos veci minus.

ZMAJKI

Stvarno, zar se negativno pisanje nebi moglo okvalificirati kao navlačenje na prodaju. Čovjek je u poziciji i piše pozitivno, Zmajki bi htio kupiti i piše negativno, sasvim prirodne relacije.

ZMAJKI

Stvarno, zar se negativno pisanje nebi moglo okvalificirati kao navlačenje na prodaju. Čovjek je u poziciji i piše pozitivno, Zmajki bi htio kupiti i piše negativno, sasvim prirodne relacije.
[/quote]neutralan sam ingro ,kupovat cu 30-50% nize od sadasnje cjene

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

ZMAJKI

[/quote]neutralan sam ingro ,kupovat cu 30-50% nize od sadasnje cjene
[/quote]

Neutralan si kao Rusija, nećeš ti ni stić kupit nakon objave o deblokadi.
Bar si priznao koji cilj imaš.

problem sklopljeni ugovori su nerentabilni jer gradjevina placa visoku kamatu bankama i ako sad idu sa dizanjem placa radnicima a iste zadrze ulaz u jos veci minus.

tu spada u djelokrug sposobnosti uprave da ukalkulira plaće radnika u ponudu.
isto onako kako znaju ukalkulirati svoje plaće i menagerske ugovore.
o prošloj upravi nebi više ponavljao izrećeno.
o novoj treba dati priliku ali prevelike”prilike” su i dovele do ove situaije.
brzo se vidi dali je netko sposoban ili ne, druga je stvar koliko dioničari mogu na to utjecati a i forum je jedan od načina.

….Dječja igra u odnosu na HR građevinu, jer u HR građevini su problematični i sklopljeni poslovi i putevi
novca. Mislim da mali dioničari ulaganjem u tu branšu postaju kockari i avanturisti.
Bitno je osvijestiti rizik.

joj joj,joj…

“kockari i avanturisti”
ha-ha-ha…
samo građevinski sektor je u 2017 i dalje(sa petkom) u plusu 23,5%
moglo se je kapitalizirati i +66% nedavno
a na vašem LEDO-R-A rezultat je -60%?
pa da to je isto razlika je samo u predznaku 🙂
da ste barem na LEDO-R-A tako osvještavali sebe i druge 🙂

sretno svim nekockarima,neavanturistima
ali i inteligentnim,konzervativnim,uspješnim investitorima iz klase barikb@
od nas koji nismo sve to.
🙂

kopirano sa teme best buy 07.01.2017 str 1869

Kao što sam i napisao 29.12.2016.
1. RIVP
2. JANAF
3. ADRIS
4. PODRAVKA.

Doista mislim da je ovo najbolje od najboljeg. Jednu dionicu ću izostaviti, jer ju kupujem iako bi možda

došta tek na 5. mjesto, ali to su osobne preferencije i očekivanja. Ova su 4 glavna asa 2017.
Smatram da ulagač na ovim dionicama smanjuje svoj rizik na vrlo prihvatljiv ili čak mali, te
osigurava si vrlo lijepu zaradu. Naravno da treba ostaviti casha za HEP…kada i ako bude, nadam se.
Za kockare i avanturiste uvijek dobro dođu građevinari i brodari umjesto kladionica, ali
tu je preveliki rizik za inteligentnog konzervativnog i naravno uspješnog investitora.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Dionica padne više od 70% a vi sad kažete da ne sluti na dobro. Pa ne sluti na dobro odavno. Kad kola krenu nizbrdo teško ih je zaustaviti. Normalno da ljudi bježe i pokušavaju bar nešto izvući jer uskoro izgleda neće moći ništa.

New Report

Close