izletio na otvaranju, popusio par posto… cekam nekakav rasplet, vijest, deblokadu, bilo sto za ponovni ulaz. ne mogu bit unutra i znojit se, nije da mi u drugim pozicijama cvatu ruze.
Nije mi jasno kako se to sve sporo tako odvija, valjda im je cilj da se nešto pokrene.
Nije mi jasno kako se to sve sporo tako odvija, valjda im je cilj da se nešto pokrene (dogodi).
plopro_wnb
kolega to je sad igra živaca….al za ponovni ulazak ceš trebat bit jako brz ….vidjet ceš kako ce se nalozi povuc sa prodaje….al može bit i obrnuto da kupiš puno više dionica za iste novce….naravno ako dodje neka ružna vijest….
Nije mi jasno kako se to sve sporo tako odvija, valjda im je cilj da se nešto pokrene.
sigurno da im je cilj, ali njima treba bar 70-100 milijuna da poplaćaju hitne dugove i pokrenu stvari naprijed. al pitanje je tko če im dati te pare? da si banka, bi li im ti dao kredit u ovoj situaciji? ja ne bi sigurno
Avax, zar niste ništa naučili ?
Banke se nisu nikad opekle u Hrvatskoj zbog loših plasmana tj. riskantnih ulaganja.
Zar ne znate da se one uvijek naplate na ovaj ili onaj način. Za to je i izglasan Lex.
U slučaju zdravog kapitalističkog bankrota i one bi morale otpisivati, sada su na prvom mjestu za namiru uz dobavljače (neke). Dioničari su ti koji vazda spu*e 🙂
Želim reći da će vjerojatno sudjelovati u kreditiranju. Nemaju što izgubiti, ako firma preživi ubiru lijepe kamate koje su visoke sukladno riziku a ako propadne Plenky dava iz proračuna.
Sad teglenica vrijedi više od svih dionica zajedno!?
Nekako mi se čini da ode naš Viadukt u PSN a i mislim, da am u pravu jer sve ovo što se događa nebi se čudio da če se ustvariti baš ovo što sam napisao gore, lp
Vidjet ćete kad vam sutra objave da se radovi na mostu nastavljaju dalje prema planu.
Kupovat ćete nazad prodano po 260 na preko 300 i bit sretni što ste je uhvatili prije povratka prema 400.
Za nastavak mosta nema šanse, ali novi izvođać će svakako trebati teglenicu .