VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.seebiz.eu/hrvatske-ceste-u-cetvrtak-u-prometu-62-km-spojne-ceste-zabok-krapina/ar-153560/

u četvrtak se otvara ta cesta a vi pogledajte tko je izvođač i koliko je keša vrijednost radova..
toliko o blokadi

građevinski radovi se plaćaju po situacijama, privremenim i konačnim, znači ostaje još za fakturiranje možda 20% vrijednosti izvedenih radova (a moguće da je i to već sve fakturirano ako se cesta otvara), a i to čim se pošalje na isplatu pojest će mjenice i zadužnice koje već neko vrijeme blokiraju račun i čekaju u redu za naplatu….

Ignore: KressoM, delux

Ma kakvih 20% pa da je toliko ostalo Viadukt bi to vec dao u novine i visio ministru za vratom.
Ovdje je ostala jos okoncana situacija koja je vjerojatno niti 1% vrijednosti radova.

nije istina da je fakturirano..informiraj se

@dindon
ma znam da nije 20% jer kad ostane još okončani obračun radi se o par % razlike +/-
budućnost je ovdje sve samo ne svjetla, ne znam kako će se izvući osim kroz novi dokap, a tu je onda najrealnije kroz PSN jer ako se blokada produži još koji dan neće biti povratka

Ignore: KressoM, delux

moje osobno mišljenje je da su imali i težih trenutaka u prošlosti

Ja sam računovodstveni analfabet pa molim da mi netko tko zna objasni stavku iz aktive bilance D) PLAĆENI TROŠKOVI BUDUĆEG RAZDOBLJA I OBRAČUNATI PRIHODI u iznosu od 355.897.348 kuna što čini 1/3 Viaduktove bilance. Hvala.

I na Atpl su čekali dokap i prodavali sve do 100 kn a evo je sad na 450 kn. Za ubit se.

To bi mogao biti faktoring. Čitaj Mikulićevu izjavu o mostu.

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

cijeli most su sami financirali odnosno 57%…nisu ni trebali ulazit u taj posao pa da tek po završetku dobiješ isplatu..kako god bilo trebaju dobit keš za odrađeni posao i metalnu konstrukciju koju su sami platili

ja ulazim mic po mic pa sta bude…

izgleda mi kao dno, no nikad ne znas. dok je todex kriza u igri ponekad ni sam vise ne znam sta da radim 🙂

ja isto..ulazim sa onoliko koliko se mogu odreći

ja isto..ulazim sa onoliko koliko se mogu odreći

Veoma precizno receno.

Filozofija života : 110%

New Report

Close