Viadukt kod WestGatea (Pojatno) zatvoren, radnika nema, ništa se ne događa. A kako će se to odvijati dalje, tko zna.
Cijela se burza zeleni, osim viadukta, opet blokada zbog prodaje.
Tko normalan prodaje po ovim cijenama.
Ne znam tko prodaje ali ja sam dokupio hvala prodavaću…
…rizično je ovdje …sve je moguće…sjetimo se gigantske Ingre…a vidi sad…
[/quote]
Kolega,
jeste li sigurni da mu zahvaljujete…vidite on misli hvala vama što ste kupili od njega..
kako god ovo je jako klizav teren kojeg treba izbjegavati dok se ne rasčisti situacija…nisam siguran da neće biti dokapa.
Kada se sjetim da je moj IGH bio u dokapu 190 pa ja pohrlio kupovati jer rekoh ne može niže od dokapa….a on ode ubrzo na 65…stoga oprez ili najbolje ne gledati a kamoli kupovati.
Velik udarac za Viadukt bio je i gubitak posla u Libiji. Ondje su bili angažirani na rekonstrukciji obične ceste u poluautocestu u dužini od 300 kilometara, a vrijednost radova bila je procijenjena na 130 milijuna eura. Izbijanjem građanskog rata 2011. sve je stalo. Mikulić kaže kako je Viadukt pretrpio štetu od 40 milijuna eura i trenutačno pregovara s libijskom vladom o povratu tog novca.
Tkođer 300 miljuna kuna trebaju dobiti od Libije
Viaduktu su ukupno Hrvatska i Libija dužne skoro pola miljarde kuna ogromno bogatstvo
džamahirija RH, za razliku od Libije, pokušava s*ebati Viadukt blokadom i tako posredno, odn. iscrpljivanjem riješiti svoje dugove/sporove prema poduzeću.
Viadukt je fantastična i kvalitetna firma, ali ako se zamjeri ovoj džamahirijskoj vlasti, kao što je Ingra recimo … morat će dobro uprijeti snage da opstane .
i onda *beš tu svaku ekonomsku logičnu računicu.
[/quote]
ja također nastavljam krcanje po ovim cijenama. s obzirom da ipak
poznajem neke djelatnike znam da se bliži kraj blokade,a i dodatna financijska injekcija
kroz naplatu dijela potraživanja
http://www.seebiz.eu/hrvatske-ceste-u-cetvrtak-u-prometu-62-km-spojne-ceste-zabok-krapina/ar-153560/
u četvrtak se otvara ta cesta a vi pogledajte tko je izvođač i koliko je keša vrijednost radova..
toliko o blokadi