http://zse.hr/default.aspx?id=7630
privremena blokada…..kad objave deblokadu al ce bit stampedo
ostane li blokada računa i preko vikenda, u ponedjeljak će biti novi val iskrcavanja po kupnji od strane dugoročnih dioničara, radnika koji su dobili/kupili dionice itd…
pogledajte koliko poslova ima ugovorenih VIADUKT
@joka14
upravo ti silni poslovi će im doći glave jer im radnici odlaze zbog neisplate plaća, a svaki ugovoren a neizvršen posao, vuče za sobom velike penale! u HR je veliki problem nedostatka građ.radnika čak i kod firmi koje ih uredno plaćaju, a kamo li kod ovakvih koje zbog neisplate završe u blokadi
avax10
šta ako je most Ciovo sporazumno raskinut i ne bude penala ……po mojim zaključcima Viadukt nije u svemu kriv sta je došlo do tog raskida….
Poslovni piše da je VDKT sam financirao dodatne radove oko temeljenja mosta, da su sami financirali rješavanje problema željezne konstrukcije iz Makedonije, to su strašni i skupi problemi i ako je firma stvarno podmetnula svoja leđa da ih riješi bez učešća investitora, onda je ovo nevjerorojatno, nekorektno da su im ovako zabili nož u leđa.
(Bez obzira što je vjerojatno i sam viadukt radio greške, samo je pitanje koliko je bili prisiljenih grešaka s obzirom na cijelu građevinu u Hrvatskoj, a koliko neprisiljenih..)
avax10
šta ako je most Ciovo sporazumno raskinut i ne bude penala ……po mojim zaključcima Viadukt nije u svemu kriv sta je došlo do tog raskida….
pa sam direktor koji je nedavno dao ostavku je rekao da će na čiovu izgubuti više desetaka milijuna kuna i to sve prije penala! još kad im penale odrežu…
avax10
to se sve zna i cijena je odradila taj pad radi mosta i sad je dodatno pala radi blokade racuna….ja pricam o deblokadi racuna da ce nastat stampedo ….
Dragi forumaši,
To što je uradio ministar je sa jednom rukom normalno i bolno a kada pogledamo koliko ima VDKT posla ove godine i koliko če ga još imati bit če sve uredu, a pogotovo, kada im u sljedečih dana odblokiraju račun i kada se dogovore oko …..ode viadukt natrag, samo je po meni potrebno jako veliko strpljenja, a to strpljenje je u ovakvim situacijama jako težko, znam, ali budimo optimistični, sve če se to srediti kad tad na bolje, lp