Račun Viadukta u blokadi, zbog neisplate plaća u tvrtku ušla inspekcija
Ako je račun u blokadi, smije li se firma uopće javljati na javne natječaje ???? PSN
a na koje natječaje bi se uopće mogli javljati kad ni postojeće ugovore ne mogu na vrijeme izvršiti….važnije pitanje je hoće li zbog blokade računa propasti za danas najavljen sporazum oko nastavka gradnje mosta!?
no, obzirom na neisplatu plaća i blokadu računa te odlazak radnika, više je nego upitno bi li VDKT uopće mogao dovršiti taj posao i u novom roku kad bi im ga eventualno odobrili
Kum mi ima građevinsku firmu, te kako je bio jednom tipu dužan lovu, ovaj mu je zvizno ovrhu, i rekao mi je da se po zakonu 6 mjeseci ne može javljati na bilo kakve državne natječaje…. Zato me interesira
ne riješi li se blokada danas do podneva, neće im HC produžiti niti rok za most nego će gotovo sigurno raskinuti ugovor, a onda još idu i penali…a ako se blokada nastavi, sjest će im vjerovnici za vrat kao agrokoru i onda će jedini spas biti predstečajna nagodba…što znači smanjenje nominale (vjerojatno na 10 kn) pa ulazak strateškog “spasitelja” i dokap po 10 kn…ali bolje i to nego stečaj, tako se i DLKV izvukao pa će valjda i VDKT
Ovo je strašno šta se događa s ovom dionicom, ogroman šok za dioničare, ne bi im bio u koži sada. Iako sam nedavno htio ući i stavio nalog na 280 kn ali taj dan nije prošao (došao do 282), a sutradan je i porasla cijena pa sam odustao. Uf, koja sreća, sad bih se pojeo. Ne znam šta bih napravio da sam u tako kratkom roku izgubio tolike novce.
ne riješi li se blokada danas do podneva, neće im HC produžiti niti rok za most nego će gotovo sigurno raskinuti ugovor, a onda još idu i penali…a ako se blokada nastavi, sjest će im vjerovnici za vrat kao agrokoru i onda će jedini spas biti predstečajna nagodba…što znači smanjenje nominale (vjerojatno na 10 kn) pa ulazak strateškog "spasitelja" i dokap po 10 kn…ali bolje i to nego stečaj, tako se i DLKV izvukao pa će valjda i VDKT
Avax ne lupetaj, nemoj da ti tražim postove od prije par dana kad si bio unutra, ti si jedan mali beznačajni drukerćić.
ingromane ne laprdaj, blokada računa VDKT je nova činjenica i to izuzetno bitna koja dovodi u pitanje sam opstanak kompanije….također je alarmantan jučer objavljen podatak da i predsjednik NO prodaje dionice VDKT!!! a ti se tješi svojim minusima na ovoj dionici….
Vlada donosi zakon o financijskoj pomoći firmama koje su u problemu, kreditiranjem na rok od 1 godine + 3 mjeseca , kako bi se izvukle iz financijskih problema u nadzor vladinog povjerenika.
ne riješi li se blokada danas do podneva, neće im HC produžiti niti rok za most nego će gotovo sigurno raskinuti ugovor, a onda još idu i penali…a ako se blokada nastavi, sjest će im vjerovnici za vrat kao agrokoru i onda će jedini spas biti predstečajna nagodba…što znači smanjenje nominale (vjerojatno na 10 kn) pa ulazak strateškog "spasitelja" i dokap po 10 kn…ali bolje i to nego stečaj, tako se i DLKV izvukao pa će valjda i VDKT
Dajte nam molim vas objasnite na koji bi to način smanjili nominalu na 10 kn? I to više ni manje nego sa 300 kn? Ako može matematika…
gotovo, propalo je i ovo!
Hrvatske ceste raskidaju ugovor s Viaduktom za most Čiovo!
http://www.vecernji.hr/hrvatska/hrvatske-ceste-raskidaju-ugovor-s-viaduktom-za-most-ciovo-1159995