VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bogami, sad je moguć i stečaj i PSN
http://zse.hr/default.aspx?id=76251

Ignore: KressoM, delux

koje rahitične reakcije. toliko spore da sam i ja malo nahebo 🙂

使用を信頼し、あなた自身の能力の

i predsjednik Nadzornog dobora rasprodaje dionice …
http://zse.hr/default.aspx?id=76233

Dokapitalizacija
toga se i bojim ..dno 2009 god ce bit nedostizno 🙁

I sada lijepo prolistati zadnjih desetak stranica i vidjeti tko je kakve nebuloze pisao…

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

I sada lijepo prolistati zadnjih desetak stranica i vidjeti tko je kakve nebuloze pisao…

ajmo bas viditi..
tko je ovo najavljivao, a tko je to s podsmjehom dočekivao.
čak sam pokušao onima koji su mi se podsmjehivali na privatni mail pojasniti situaciju.

Ovo stvarno ide u klinac ajme

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

A što je sa onim Erste fondom koji godinama kupuje i diže cijenu ?
Je li treba pomoć u managmentu portfolia, pri tome sam ozbiljan i dobronamjeran .. ?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

@sheva
ova blokada računa došla je u najgori tren jer tko će se sada usuditi dati Viaduktu da i dalje radi most, a račun blokiran?!?
bojim se da ovdje sada ide scenarij kao što je bio kod DLKV, tj. nakon blokade računa – predstečajna nagodba , smanjenje nominale na 10 kn i ulazak “spasitelja” po 10 kn unutra….
ne bih stavio ruku u vatru da se sve ovo odigrava slučajno i da nije pravi cilj za male pare dokopati se vlasništva nad VDKT…

@sheva
ova blokada računa došla je u najgori tren jer tko će se sada usuditi dati Viaduktu da i dalje radi most, a račun blokiran?!?
bojim se da ovdje sada ide scenarij kao što je bio kod DLKV, tj. nkon blokade računa, predstečajna nagodba smanjenje nominale na 10 kn i ulazak "spasitelja" po 10 kn unutra….
ne bih stavio ruku u vatru da se sve ovo odigrava slučajno i da nije pravi cilj za male pare dokopati se vlasništva nad VDKT…

vrlo lako moguće.
most je izgubljena bitka, a sutra će biti objava za medije.

posebno me zanima pozadina prodaje dionica od strane predsjednika NO?! kakva je to poruka malim dioničarima!?? je li tu bilo inside postupanja??

Koji peh što se ovo poklopilo upravo s Agrokorom, posve je moguće da bi se HC i Vlada inače drukčije postavili oko cijele priče

New Report

Close