VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgledniji raskid od produžetka ugovora za most Čiovo

Zanimljiv je novinar, kako bi zvučao uvjerljvije više ne koristi upitnik (?) u naslovu već koristi komparaciju dva događaja, a sve kako bi pak izbjegao bilo kakvu krivnju ako se to i ne dogodi.

Zanimljivo i poučno.

Super.

Samo pazite @analiza da vas ne zahvati prejako ignoriranje činjenica i stvarnosti…

Vaš link …

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Po novim informacijama nisi sigran tko tu koga laže , ali mislim da svi imaju previše putra na glavi i da će pružiti Viaduktu još jednu šansu. Mislim da će se ovom smjenon uprave strasti malo smiriti.
Na gradilištu se radi.

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

ako je točno da bi ima nastavak gradnje mosta stvorio dodatne gubitke, onda bi bilo i bolje da ga ne rade i raskinu ugovor

Ignore: KressoM, delux

To je sad pitanje koji je gubitak veći, ali mislim da se most treba završiti, s obzirom da je građevinski dio mosta davno gotov. Raskid bi bio nepotrebna zavrzlama i nitko neće time profitirati, ni politički ni financijski.
Treba hladne glave sjesti i dogovoriti se i naći najbolje rješenje, a gubitak će biti ovako ili onako.

ovo o problemima s mostom tj. s mogućim raskidom ugovora nije ništa novo i na tu vijest VDKT je već odradio pad sa 370 kn na 300 pred tjedan dana tako da sumnjam da će ovaj članak (koji je realno tek špekuliranje novinara) imati bitniji efekt jer tko od dioničara VDKT nije do danas prodao dionice, taj neće ni sada nego će čekati rasplet priče

Ignore: KressoM, delux

U top 10 nema promjena zadnjih 2 tjedna, izgleda da su se samo mali uskomešali.

Ovo bombardiranje sa naslovima oko raskida ugovora mi izgleda kao nečiji plaćeni oglas. Razlog više da se pričeka rasplet.

Čim ovoliko traje trakavica, nema šanse da je raskinuto.

Nemam Viadukt , ali zanimljiva su ona dva naloga na asku od , mislim , 11000 i 13000 tis. kom , na 500 kn. , dok istovremeno bid skoro pa prazan !? 🙂

New Report

Close