VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakav nastavak ljudi, Država traži nove izvođače a oni se hvale sa projektom. Baš me zanima koliko je ljudi upoznato sa (ne)referencama novog čelnog čovjeka kada se očekuje da dalje sve ide super.

Koliko se uvijek nađe naivaca, to je nevjerojatno. Ova tvrtka je prošlo svršeno vrijeme…

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

avax10,

več 5 puta si napisao, da če VDKT izgubiti ……. pa se pitam ili si dementan ili čekaš neku priliku na bidu, da kupiš našog građevinarca tako , da napraviš malo uzbune sa tvojim postom, lp

pa što ne kupuješ kad je sve kao riješeno? imaš na 310 kn oko 5000 komada (500H) pa navali

Ignore: KressoM, delux

a evo i uprava je dala ostavke zbog “odličnog” rada…

Prihvaćena ostavka članova Uprave Viadukta, imenovan novi direktor

Ignore: KressoM, delux

http://www.seebiz.eu/uprava-viadukta-dala-ostavku-novi-direktor-kresimir-mikolic/ar-153042/

Kako se u petak doznaje iz Hrvatskih cesta, odluka o tome hoće li Viadukt nastaviti gradnju tog mosta bit će objavljena u ponedjeljak

Ostavka CEO i dionica u plusu 2% :))) Toga ima samo na ZSE.
Prilika za kosture da izađu iz ormara.

dionica je u minusu 35%

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Avax10,

Ja sam se več nakrcao dosta našeg Viadukta, a ostalo imam u drugim dionicama, tako da nemam slobodnog keša, a ako bi ga imao siguran si, da bi ga uložio ovdje, lp

novi CEO..dobra stvar, odlicna..idemo dalje..

Ostavka CEO i dionica u plusu 2% :)))

Da nije bilo ostavke, rast bi mozda bio dvoznamenkasti. Takav je bio sentiment danas.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

A sto sam jos prije 10-tak dana pisao, napustite taj mostic jer ce se u jos veci glib potonuti…,bolje spavati nego zabadav raditi. Josko je super covjek a takvi lose produ. Treba u ovoj drzavi biti “lopina” u startu i do kraja, nema druge!

Kao da se radi o priči iz određenih horor romana.

Naime, prema mojem skromnom mišljenju, a čitajući navedeni članak, Viadukt je gradio most svojim novcem, tj. sve je opisano ovdje:

Po Mikuliću, problem u financiranju proizvodnje čelične konstrukcije uzrokovan je investitorovim neuobičajenim tumačenjem načina plaćanja. Kazao je da je ustaljena praksa da prilikom takvih gradnji investitor projekt financira putem mjesečnih situacija i prema postocima gotovosti. No, kako je rekao, investitor je protumačio ugovornu stavku troškovnika na način da se čelična konstrukcija plati tek kad je most potpuno završen, dodavši kako je nerealno očekivati da izvođač s predujmom od 10 posto vrijednosti cjelokupnog ugovora financira proizvodnju čelične konstrukcije, čija je vrijednost gotovo 50 posto vrijednosti ugovora.

Most će se i dalje graditi, gradit će ga Viadukt, a novac koji će, napokon, dobiti omogućit će vraćanje svih dugova koji su zapravo nastali zbog neplaćanje investitora. Nije mi jasno zašto Viadukt to sve sam financira. Na kraju, nejasno je zašto je Uprava dala otkaz kad je očiti bojkot od strane investitora.

Jasno je samo jedno, a to je da se netko želio dočepati jeftinih dionica i u tome je, svakako, uspio.

Ovo je samo moje mišljenje.

Tebi je nejasno ili je “opcenito” nejasno zasto je Uprava dala otkaz? Meni se cini da samo tebi nije jasno. Valjda je i to dio neke vece teorije zavjere financirane od strane Hanza medija, masona i pharma lobija kako bi se netko jeftinije docepao dionica. Nije da je dionica vec vise od 5 godina gotovo bez predaha ispod razine od 400 kuna ali tom “dokupljivacu” ocito ni 5+ godina nije bilo dovoljno da skupi zadovoljavajucu kolicinu po toj bagatelnoj cijeni.

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

New Report

Close