VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sad vidim da prvi postavljeni link sa današnje konferencije za novinare ne otvara pa šaljem ponovno skraćeni link:
VIADUKT ODGOVARA NA PROZIVKE:
http://tinyurl.com/kpxocq4

Ovako naručeni člnaci se pišu i onda se šire brzinom svjetlosti (najviše zbog suradnje).

Prvo piše jutarnji, Krešimir Žabec, OBJAVLJENO: 17.03.2017. u 15:16 -naslov je s upitnikom

http://www.jutarnji.hr/biznis/hrvatske-ceste-raskidaju-ugovor-s-viaduktom-stigla-obavijest-zao-nam-je-most-za-ciovo-necemo-moci-zavrsiti-u-roku-koji-smo-obecali/5780183/

Onda piše vecernji, Objava: 17.3.2017 | 15:24 – nema potpisanog autora, naslov s upitnikom

http://www.vecernji.hr/hrvatska/hrvatske-ceste-raskidaju-ugovor-sa-tvrtkom-viadukt-oko-izgradnje-mosta-ciovo-1156865

Onda se ujutro u subotu opet javlja isti autor iz jutarnjeg s naslovom Blokada

AUTOR Krešimir Žabec, OBJAVLJENO: 18.03.2017. u 10:31

BLOKADA
HRVATSKI GRAĐEVINSKI GIGANT ZBOG PROBLEMA S MOSTOM ČIOVO PRED SLOMOM Viadukt u teškim financijskim problemima, radnici bez plaća, većina na bolovanju

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hrvatski-gradevinski-gigant-zbog-problema-s-mostom-ciovo-pred-slomom-viadukt-u-teskim-financijskim-problemima-radnici-bez-placa-vecina-na-bolovanju/5782851/

Odmah nakon toga iz iste kuće, slobodna Dalmacija
Piše Dražen Gudić

Konačno je sve jasno – 'Viadukt' je u problemima, čiovski most neće biti gotov do sezone, a izvođač nudi novi rok, tek za devet mjeseci, što Hrvatske ceste ne prihvaćaju. Sada smišljaju što će dalje i tko će posao dovršiti

http://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/474466/viadukt-srusio-sve-nade-graevinar-nije-u-stanju-u-roku-izvesti-radove-most-za-ciovo-ce-biti-gotov-tek-u-veljaci-2018

Nazalost gdje ima dima ima i vatre… tako je krenulo i s hdelom pa nitko nije htio vjerovati. Oprezno tu

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Vidiš kako je jednostavno biti ulagač.
Napišeš članak i postaviš se nisko na kupnji.
Sramota!!! Jad i bijeda hrv. tržišta kapitala.

Nisu oni toliko krivi sto tako pišu,nego ovi sto prodaju na ovakve laži.

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

Dionica Viadukta na udaru rasprodaje

Sve ok, ali opet pitanje je utjecaja članka na današnji pad koji je pisan u petak netom prije zatvaranja burze.

Ako je mene pitati, novinar je pisao po narudžbi jer staviti u naslov blokada znači da direktno zoveš vjerovnike da šalju mjere osiguranja na naplatu.

I što ćeš dobiti na kraju? Ništa.

Sve ste otjerali iz zemlje, investitora je sve manje, a svoje novčanike stokice sitnog zuba punite si sami.

I zapamtite, većina je insidera i zato tako prepotentno nastupaju po forumima (od raznih predsjednika Uprave fondova do malih ulagača), bitno je samo imati info.

Sve za novac, sveti novac!!!

Mi, koji radimo svoje analize, ne koristimo se inside informacijama niti pišemo članke po utjecajnim novinama.

Zato možemo zaključiti da Hrvatskom vlada Agrokor i Hanza medija.

Agrokor svojom veličinom drži cijelu državu za muda, a novinari Hanza medije pišu što žele i onda redom sve novine iz te grupacije objavljuju jedne te iste informacije. Iako pripada drugoj grupaciji i Večernji list radi isto što i Jutarnji list.

Ako se hoćeš žaliti, možeš pušiti malog luleka jer u tim grupacijama imaju i najmoćnije odvjetnike.

I zato malim svinjicama želim što manje žireva jer će na kraju morati sebe pojesti.
Doista su uspjeli sve istjerati izvan zemlje što vrijedi i stvoriti ovu zemlji za sebe.

Rok, rok svinjice!!!

Da se mene pita, VDKT bi trebao TUŽITI drzavu ili HC ili onoga tko je kriv za kasnjenje u odobravanju nove lokacije i NAPLATITI SVE NOVE TROSKOVE I KAMATE!!
Ili se dogovoriti za kompenzaciju na Peljeskom mostu😉

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Šteta je već učinjena.

Pad se ne bi dogodio da smeće nije pisalo plaćeni članak u Jutarnjem niti da nisu njegovi plaćeni poltroni hodočastili po forumu cijeli vikend.

Tko više garantira Viaduktu da sutra neće završiti ovu priču na tragičan način.

Zapamti, mnoge su banke propale jer su mediji objavili da iste nemaju za isplatu njihove štednje i nakon navale na šaltere banka je posrnula i otišla u stečaj. Glumina banka na primjer.

vidi li itko kakovu sličnost sa medijskom hajkom na agrokor!!?? princip je isti, sve su ostalo nijanse!

ne, nego novac! probajte samo površno izračunati koliko se dvostrukim potresanjem stabla na todexu, sada ovdje, a posljedično i na cijeloj burzi, okrenulo love! a prometi su baš tih dana bili daleko daleko veći od prosječnih!

Ja sam sada u miru procitao izjavu predsjednika uprave Viadukta.
Prica ima i glavu i rep. Situacija je malo za reci nezahvalna za Viadukt.

Ekipa koja je trebala donijeti odluke se cini se posakrivala…to mi je nekako poznato.

I dalje ne razumijete bit.

Citat predsjednika uprave iz Jutarnjeg:
Ugovor o izgradnji mosta potpisan je u veljači 2015. godine, s rokom dovršenja od 20 mjeseci, do kraja 2016. Inženjeri Viadukta međutim ubrzo uviđaju kako projekt predviđa izgradnju na tlu koje nije pogodno za temeljenje mosta pa Viadukt svojim sredstvima istražuje i traži novo tehnološko rješenje. I uz te teškoće, ističe Mikulić, Viadukt do kraja 2016. završava izradu temelja i stupova.

Ovo je samo dio. Tko je toliko lud da takvo nešto izjavi????? Pa ne gradiš kuću i sipaš beton u močvarno tlo po tome onda. Zato se rade ispitivanja i ostala varijantna rješenja… Pa tko je tu lud??????

http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/vidukt-ce-most-za-ciovo-dovrsiti-do-zime-ali-prijete-gubici-i-penali-hrvatski-gradevinar-ipak-osigurao-nastavak-ugovora/5790839/

Nekoliko desetaka milijuna kuna mogućih gubitaka????????????

New Report

Close