VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Takva Vijest neće i ne može doći. Natječaj je međunarodni. Eventualno će biti podizvođači.

hehe

i dalje nitko ništa javno da kaže…

A viadukt i dalje aktivan…

Za očekivati je bilo objavu demanta uprave vezano za navode u medijima.
Nobjavljivanje shvaćam kao potvrdu onoga što je napisano.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Nije baš neka referenca za Pelješki most ……..

kako nije ? ADZ obožava ovakve firme. Puno aneksa je njihov đir…

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Nažalost, ništa ti od toga nije istina.

Novinar je dobio honorar (ostvario ga je laganjem kao i uvijek kad piše jutarnji, a ostali mediji prenose).

Imaš potpuni monopolizam na medije.

Dečki su danas svršili.

Skuplja se na 311,00 kuna, a popodne cijena boommm.

Krenuo je odbijanac…brzo smo nazad…340-350 kn

Viadukt nema što izgubiti on je svoje poslove do sada napravio i za to dobiva novce, ionako ostaje za naprevit pristupne ceste,i to mu ostaje po izjavi HC, a željezariju mosta ionako rade druge firme s hidraulikom koje će biti posebno plačene od HC koje plačaju evropskim novcem u fazama kako se što završi ,tako da Viadukt nema što izgubitiposao mosta, on je praktično sve napravio kako su i same HC izjavile . Viadukt tu i nema više puno posla , zato se prebacio na Zagrebački aerodrom koji je gotovi sada na Splitski, a zatim na Splitski poslovno stambeni toranj.

Kad netko ovako šta izjavi ne znam šta reć. Ajd ponovo razmislite šta bi firma o kojoj se negativno govori u svim medijima (da nisu u stanju ispoštivati rokove, mogući raskid ugovora…) mogla izgubiti.
Mala pomoć: nešto važnije od novca.

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/sefovi-viadukta-objasnit-ce-zbog-cega-ne-stignu-zavrsiti-most-ciovo-na-vrijeme-20170320?meta_refresh=1

U 12.00 obraćanje medijima

Što ne postoji ZSE na koji su trebali dati izvještaj?

Opet mediji…znači uigrano…

Dobro je da će se oglasiti i time odagnati sumnje i vdkt bi mogao biti katapultiran natrag iznad 350-360 kn u tren oka. Ajde baš me zanima rasplet.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Točno je pao tamo gdje treba.
Odbijanac je očit.
Ispod 310 kuna nikad više.

Ispostavi li se da je pad vješti manevar informacijama kako bi se viaduktove dionice kupovalo po niskoj cijeni ( 2000 komada) predlažem zajedničku tužbu.

New Report

Close