VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ali morate priznati da se sve ispostavilo točnim što sam puno ranije najavljivao i izjavljiavo.

Kolega Invest, ništa nije onako kako ste najavljivali i izjavljivali:
1. – pisali ste nakon prve odgode roka u 11.mjesecu za izgradnju mosta Čiovo da će imati zbog toga veliki gubitak, točno ste ga izačunali, govorili da su makedonci propali i da će morati od nekog drugog naručiti konstrukciju koja će biti odvratno skupa za VDKT, na kraju se ništa od toga nije dogodilo i konstrukcija je došla iz Makedonije.
2. – pisali ste da VDKT za ovu godinu 2017. neće imati posla, na kraju VDKT ima više od milijardu kuna ugovorenih poslova, uprava najavljuje odličnu godinu za VDKT, a tek je 3. mj.
3. – najavljivali ste katastrofalno godišnje izvješće za 2016. godinu, spominjali neke ogromne gubitke, na kraju su izašli pozitivni rezultati tj. VDKT je radio s dobitkom.

Ali samo nastavite tako s pisanjem, jednom čete sigurno pogoditi. Zakon brojeva je na vašoj strani.

Opet spominjete PSN, pa nema firme na ZSE koja je svaku godinu radila u plusu, imala hrpu posla, sve obaveze podmirivala i da je otišla u PSN. Imate trenutno brdo firmi na ZSE koje rade s debelim minusom iz godine u godinu i koje nisu otišle u PSN i ne misle, a VDKT bi kao trebao, to Vam ne pije vodu.

Istina dokapitalizacija ili prodaja je uvijek moguća ali to je sasvim druga priča, evo sad su najavili ako se ne varam dokapitalizaciju za DDJH, HPB i ARNT pa ne vidim da im je pala cijena, ustvari svi su zadnjih par mjeseci dobro potegnuli osim DDJH.

Most Čiovo je posao od 30 M kn, i to je kap u moru u usporedbi s milijardu kuna već dobivenih poslova za 2017. godinu.

Lp

A što se tiče blokade, istina trenutno nisu u blokadi ali u blokadi su bili više od deset dana u proteklih mjesec dana (provjerite bonitet u banci).
Ponavljam, puno je gore nego što novine i mediji prenose.

Viadukt d.d. NIJE bio u blokadi zadnjih 6 mjeseci. Izvor: Poslovna Hrvatska.

Ja isto provjerio. Blokade nije bilo. Ali ako neke veseli.Eto neka.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Kolega Invest zapanjujuće je koliko negativno pišete u VDKT a nemate ni jednu dionicu, valjda svaki dan zaguglate Viadukt jer sve negativne vijesti koje izađu u bilo kojim novinama Vi odmah nađete i objavljujete ovdje dok niti jedan dobiveni posao ili nešto pozitivno nikad niste objavili a ima puno više pozitivnih vijesti nego negativnih, zanimljivo je da po danu u bilo koje vrijeme možete postati bezbroj negativnih poruka. Ispada da Vi stojite iz prvog dioničara i polako skupljate jer ne znam koji bi vam bilo drugi povod da živite, jedete i spavate na ovoj temi. Ja nemam vremena i za ovih par dionica koje imam a da ne govorim za one koje nemam, stvarno imate puno slobodnog neiskorištenog vremena. A vrijeme je novac… 

Lp

Danas mali prodaju, Erste i Invest kupuju Viadukt za male pare!
Tko želi kupiti Viadukt, upravo mu je ovo trebalo.

Odobrite zahtjev za prijateljstvom, da Vas možemo čitati prije odobrenja administratora! Hvala!

Zasto ga i vi nebi kupili?
Bojite se?

Sami ste rekli da ima rješenja. Već će se pojaviti spasitelj za male pare.

Odobrite zahtjev za prijateljstvom, da Vas možemo čitati prije odobrenja administratora! Hvala!

Sami ste rekli da ima rješenja. Već će se pojaviti spasitelj za male pare.

rjesenja uvijek ima.

Ovdje se nevjerojatno laže.

Viadukt nikad nije bio u blokadi što se može provjeriti na poslovnoj hrvatskoj kao i trenutno stanje blokade putem Fine.

Još je nevjerojatnije da se ovakvi postovi puštaju.

Ovdje treba bit realan,ovo je sramotno jako losa referenca,pa bi li im netko od vas dao neki krupniji projekt da rade!? neminovan pad u pon. I da,sad malo pricekat i ponovni shopping:)

da, ovo im je najgora moguća referenca, njome su se isključili i za pelješki most iako su tamo i tako mogli biti samo kooperanti…

Ignore: KressoM, delux

Prolongiraju rok izgradnje? Pa šta je tu novo, bilo bi cudno da ga izgrade u roku, jel ima neki objekt da je napravlje u roku ?!?!?!?

Viadukt nije u blokadi. Viadukt je svoj betonski dio napravio, konstrukciju grade podizvođaći i HAC plaća direktno njima. Viaduktovi radnici nemaju veze sa konstrukcijom. Pola konsturkcije je već na terenu, ostalo u dolasku. Pogledajte sami.

http://www.viadukt.hr/gradiliste-mosta-kopno-otok-ciovo

I kad bi bilo raskida ostatak mosta može raditi metalac netko kao Đuro ili netko sličan. Đuro je naveo gubitak od 4mil kuna na ovom mostu, znači da se radi.
Nedajte se navući samo tako.

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Koja ekipa?

Ovdje igraju brzi prst, a kasnije će i tako kupovati skuplje.
Baš me zanima čijim novcem trguju kada stavljaju naloge na prodaju.

New Report

Close