VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Poslove koje je dobio Viadukt i koje če još dobiti ove godine,…, a da ne pričamo o Pelješkem mostu, …….može se zaključit, da je ovo sljedeča perjanica na ZSE, u to sam siguran, a to je moje skromno mišljenje i nije nagovor na kupnju ili prodaju, lp

uhvatio nešto na radiu sa pola uha ,neko “razmatranje” danas oko pelješkog mosta?

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Brže će se vratiti VDKT preko 400,00 kn nego ….

stvari idu prema finalu,neka se i prolongira koji mjesec ako će ishod biti očekivani

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/vlada-donosi-odluku-o-financiranju-projekta-cestovna-povezanost-s-juznom-dalmacijom—467015.html

Vlada odlučuje o Pelješkom mostu

Zagreb, 16.02.2017., 08:50

Na dnevnom redu otvorenog dijela sjednice Vlade je, uz ostalo, prijedlog odluke o financiranju projekta Cestovna povezanost s južnom Dalmacijom koji predviđa i gradnju Pelješkog mosta.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Ovo je pravi link:

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/vlada-donosi-odluku-o-financiranju-projekta-cestovna-povezanost-s-juznom-dalmacijom—467015.html

Ne ide link i dalje 🙁
Shortani link je https://goo.gl/LB0OXj

Vlada je usvojila prijedlog odluke o financiranju projekta Cestovna povezanost s Južnom Dalmacijom koja uključuje i Pelješki most , a predstavio ga je ministar Oleg Butković.

“Projekt je od nacionalnog interesa kojim će se dokinuti teritorijalni diskontinuitet RH. Izgradnja Pelješkog mosta, obilaznih cesta i obilaznice oko Stona procijenjena je na 420 milijuna kuna. Sredstva će osigurati ministarstvo mora i infrastrukture u proračunu i to 1,9 milijardi kuna do 2019. godine. No, očekuje se i sufinanciranje EK u iznosu od 357 milijuna kuna. Hrvatske ceste dužne osigurati iznos PDV-a”, pojasnio je ministar Butković.

“Od toga svi naši prijatelji u Dubrovačko-neretvanskoj županiji očekuju koristi. Ovime jačamo cestovnu povezanost južne Dalmacije s ostatkom zemlje”, poručio je premijer.

kao što bi kolega migra rekao tsunami poslova za sve

kupac" je trebalo biti prodavač?
ako je?
prodavač "ozbiljno" vrednuje vdkt >500 a to meni kao dioničaru nije nevažna informacija

gos @migra je bio u pravu sad se vidi, a vidi se i zašto su pojedinci pisali negativno, propast, pakao, neimaština, neizvjesnost, stečaj…itd. sve kupci sa povlaštenim informacijama.

dan je pametniji od noći!

IVA09@
strpljivi naplačuju nestrpljivima a večina ima hebenu sudbinu da je gotovo uvijek u krivu.
na sreću nas ako smo na suprotnoj strani kupujući kada drugi još ne žele.
tako je bilo a kako će dalje biti?
bitno izglednije da će se nastaviti započeti trend jer još nisu niti počeli građevinari prikazivati crno na bijelo samo znamo da vrlo izgledno hoće a to znači da smo na početku nečega što ima dobru perspektivu + podcjenjenost imovine.
kao što svi znamo više od toga na burzi se ne može dobiti.
bez rizika nema zarade
i ovdje mi se čini da večina percipira pogrešno ponesena emocijama.
zadnje sličnog se sječam na turizmu kada je večina bila uvjerena da od turizma nema ništa i da će sve u stečaj:-)
dobro da je bilo tako jer nebi mogli kako jesmo a kako ćemo na građevini?
živi bili…
mirnije spavam nego na turizmu 2010,razloga je više,neću ponavljati više puta izrečene razloge.
za godinu dana rezime najavljenih,prognoziranih,ostvarenih prinosa na građevini.
prolazno vrijeme je bolje i od očekivanja NNN optimista.
a ako se po jutru dan poznaje?
biće svega,suza i šampanjca u potocima,možda i rijekama…
kako si izaberemo
🙂

čak je i lova u proračunu osigurana za gradnju mosta kaže ministar
kaže i “ovo nije predizborni trik”
ja kažem pripremite se “ovo nije vježba,ponavljam ovo nije vježba”
🙂
da vidimo i to čudo o kojemu se godinama priča,činjenica da su sada okolnosti bitno drugačije,rekao bi zdravije,fin. izglednije….
EU fondovi financiranje 80%,realno može li bolje od toga?

kaže ministar O.B. da u lipnju će se znati tko je dobio posao a da hr ceste od sutra mogu pokrenuti drugi krug izbora izvođača.

htv dnevnik-tema dana

New Report

Close