VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Data,samo neka viadukt raste polako,imamo više vremena za dokup,doc ce i naših pet minuta!!!

Koliko ce Viadukt od tih 212 milijuna kuna uprihoditi?

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

Eto opet Viadukt najmanji rast u cjelom sektoru !!!

VDKT ima prednost jer je za vrjeme krize naucio diverzificirati posao na projekte tipa ovakvog kojeg je upravo danas objavio. Bit ce jos takvih dosta a vecina se financira iz fondova EU tako da nece biti kocenja uhljebne administracije s cekanjem potplate.
Ako nekog zanima ovakav je rast izgledao danas:
Promet Rast
DLKV 2,2 MKn +22%
VDKT 1,2 MKn +11,2%
HDEL 0,3 MKn +46,5% !!!
THNK 0,4 MKn +15%
INGR 4,8 MKn +25,3%
IGH 0,75MKN +45% !!!

VDKT je rastao daleko najmanje u usporedbi s ostalima. HDEL i IGH rastu kao da ce graditi most do mjeseca.
Zanima me sto kolega Invest misli o rastu potonjih? On stalno kritizira da VDKT raste a pred bankrotom je. Nadam se ipak da je kupio danas nesto dionica VDKT koji je ipak najmanje rastao.
[/quote]

Kolege, DLKV je bio (nakon predstečajne, 04-05-06/2015g) oko 18kn, kad je VDKT bio 220kn.
INGR je tada bila 3,5kn, IGH 140kn.
Iz ovog kuta gledanja, najviše je narastao IGH pa VDKT, tek onda INGR i DLKV.

THNK sam izostavio. Ona je bila 400kn.

Vaš link …

Plenković razgovarao s francuzima-oni zainteresirani za Pelješki most

Kuha se kuha:-)

optimizam izgleda splašnjava

Vaš link …

Plenković razgovarao s francuzima-oni zainteresirani za Pelješki most

Kuha se kuha:-)

I dobit će ga jer nude paket aranžman.

THNK sam izostavio. Ona je bila 400kn.

Izostavili ste vi i hidroelektru a i datum ste nasli koji vam pase ..kao sto ste i zaboravili reći da je to bilo prije godinu dana znaci trenutno nebitno…
zanima me dali mislite da su svi oni trebali toliko rasti jer nisu se bas pokazali na izvješćima za razliku od VDKT

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

po čemu se to VDKT pokazao u izvješću, molim vas lijepo????

Bili smo priča danas u razgovoru našeg premiera sa stranim partnerima u vezi Peljaškog mosta , pa sada sami odlučite ovu dugo dugo priču kako če završiti, a ja mislim, da če ovo sada konačno več jednom pokrenuti, što če biti za naše građevinare bomba, a pogotovo za vdkv, lp

po čemu se to VDKT pokazao u izvješću, molim vas lijepo????

Dajte kolega molim vas …provjerio sam i podatke koje iznosi kolega igrać
o cjenama građevinara i koliko je koji rastao ..jao pa to je bilo prije 2 godine !!! a vi isto svi vas već ovdje znaju da konstantno dokupljujete koji su vas slušali nemaju više kune u đepu a oni koji su mene slušali su bome u dobrom profitu
svatko ko zna ućitati graf dionica od prošle godine neka provjeri ova dionica ima najmanji rast a najbolja izvješća i jedina uz Tehniku nije završila u stećaju …većina je jedva preživila sve su rasprodali što su imali
a kolega index koji to građevinari su imali bolja izvješća od VDKT koji to molim odgovor

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

sva su izvješća prošlost koja sa budućnošću neće imati nikakve veze.
tko želi naći drvo od kojeg se ne vidi šuma uvijek će ga u šumi naći,noj uvijek nađe pijesak zar ne?
koliko je to mudro pokazat će vrijeme,već je pokazalo ali samo mali dio onog što sljedi.
bonusi su tu,sljede još nemali bonusi a sljedi i školica nestrpljivima i plašljivima kao zalog njihove bolje budućnosti.
francuzi ispadaju danima iz paštete,kome nije jasno što se događa neka čeka crno na bijelo:-)
a ministar kaže ove godine ide most pa…
svakim danom biti će manje neizvjesnosti i manje rizika a to će i netko platiti.
uvijek je bilo i biće,zakoni su to prirode najjači od svih
možda griješim,nebi bilo…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

New Report

Close