VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nisam rekao da idem.
jednostavno idem na ručkove i večere s ljudima koji ZNAJU!

Znamo mi sve meni rodbina radi u VDKT i imaju dionice VDKT-a
a tvoj interes za ovu dionicu je stvarno za pohvaliti !!!

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Nije baš takološe kako se pisalo :

http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/452267/posjetili-smo-jedno-od-najvaznijih-gradilista-u-hrvatskoj-nema-sanse-da-ciovski-most-poplavi-ali-istina-zapeli-smo-na-velikoj-gluposti

http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/452267/posjetili-smo-jedno-od-najvaznijih-gradilista-u-hrvatskoj-nema-sanse-da-ciovski-most-poplavi-ali-istina-zapeli-smo-na-velikoj-gluposti

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

čuj nije loše..vrlo je loše jer se most neće završiti u lipnju 2017. to će biti tragedija.
a tragedija je što se ugovorni rok već produljio za 8 mjesci, a poznato je koliki su samo troškovi hladnog pogona i produljenja roka kod građevinara..

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/problemi-na-jednom-od-najvaznijih-gradilista-u-hrvatskoj-a-vidite-i-sami-da-jos-nema-mosta-zapeli-smo-doslovce-na-jednoj-velikoj-gluposti/5326027/
“Istina, neki čelični zavari bili su nekvalitetni. Sve ide sporo, a čelik nam je cijeli posao dodatno usporio.”
“Za srijedu je sazvan novi sastanak zainteresiranih aktera s ministrom Butkovićem kada će, kao što je i rečeno na sastanku na kojemu su se okupili sudionici uključeni u ovaj projekt, od glavnog izvođača radova, zagrebačke tvrtke “Viadukt“ zahtijevati da se ubrza gradnja, odnosno da zajamče ostvarenje planiranih rokova. Ako se iz “Viadukta“ ne izjasne, ugovor bi se mogao raskinuti.”

Kolega Invest, onda te bolje informacije podijelite sa nama.

pa zar ne dijelim?
ako itko, bar ih ja dijelim.

ne, neće se tako skoro potpisati ugovor za Zračnu luku Split.
[/quote]

Opa kolega Invest.
Kako to da se ipak potpisuje?
Do sada ste tvrdili suprotno?
Vratimo se tri lista nazad pa provjerimo vaše i moje tvrdnje i informacije!?

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

da, u pravu ste bili ovaj put.
no ipak, radovi neće tako skoro krenuti, vjerojatno tek u 04.2017. S tog aspekta- ja sam bio u pravu.
ali ipak, podijelipo sam s vama info prije svih drugih..;)

da, u pravu ste bili ovaj put.
no ipak, radovi neće tako skoro krenuti, vjerojatno tek u 04.2017. S tog aspekta- ja sam bio u pravu.
ali ipak, podijelipo sam s vama info prije svih drugih..;)

Samo je info bio krivi 🙂

Krivi info od Investa – – – – ništa novo ! ! !

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

je, kriv je sigurno.
a ti ćeš ostavit gaće na štapu na ovoj dionici.
🙂

je, kriv je sigurno.
a ti ćeš ostavit gaće na štapu na ovoj dionici.
🙂
[/quote]
Isto si govorio i kad je cijena bila 190 kn po dionici. Ajde idi odmori malo.

Uhljebe na ulicu!!!!!

New Report

Close