VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

uvukao se strah..niti tko kupuje niti ima prodaje.

ljudi i dalje lagano napuštaju Viadukt.

da li netko zna u zadnje 3 godine da se jedno Viaduktovo gradilište završilo u roku??

Ako se nevaram, uskoro bi trebao biti potpisan ugovor za zračnu luku Split.

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Imaš neki bolji info od mene?

Imaš neki bolji info od mene?

vjerujem da da.

Kolega Invest, onda te bolje informacije podijelite sa nama.

Kolega Invest, onda te bolje informacije podijelite sa nama.

pa zar ne dijelim?
ako itko, bar ih ja dijelim.

ne, neće se tako skoro potpisati ugovor za Zračnu luku Split.

Sigurno oko nove godine.

@dovidjorno
Koje??? Kako cujem imaju plan preselit ljudstvo i mehanizaciju u zracnu luku kad zavrse most na Ciovu. Po meni znaci sigurno ne jos makar godinu dana. S tim da ce most trebat izgleda povisit za 2 metra.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

@dovidjorno

Koje??? Kako cujem imaju plan preselit ljudstvo i mehanizaciju u zracnu luku kad zavrse most na Ciovu. Po meni znaci sigurno ne jos makar godinu dana. S tim da ce most trebat izgleda povisit za 2 metra.

možda i neće, ako se projektanti odluče za trajekt

@dovidjorno

Frankie, rijetko griješiš, ali ovaj puta jesi. Most se neće povisivat, samo će se nasut more na početku di zapljuskuje kolnik. S time će se dobit veliki parking. Viadukt nije kriv za projekt koji nije uvažio točne vrijednosti plime, nego projektant, mislim da je pokojni i IGH.

Ja rijeci nisam napisao o tome cija je krivnja niti u to ulazim i slazem se da je krivac za to projektant,a nikako VDT. Pored toga nekakvo rjesenje treba iznaci sto je ocito. Koje je da je samo produzuje ovaj projekt koji ionako kako izgleda vec kasni.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Kolega ingroman….Ja prolazim svako drugi dan pored mosta i most se treba povisit…bez obzira tko što piše…Totalno ste neupućeni i postovi su vam totalno paušalni i neargumentirani.
Ja kad sam vidio kolika je visina mislio sam da to oni znaju i da ide nadogradnja…kad ono to je to…pa ljudi moji malo plime i ode most po vodu…Najbolje se vidi kad se vidi…a ne isčitava…dođite i pogledajte most..
Tako isto pišete da je krenula korekcija na prodarima a od njih 20 19 iz je raslo dvoznamenkastom stopom…
E sad možda sam ja sa druge planete pa nemogu dokučiti vaš način razmišljanja…ili vam je dosadno pa pišete gluposti samo da nešto pišete..Razuvjerite me u jednom i drugom…molim lijepo

A BALVANA!!! :) :) :)

New Report

Close