VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Upozorio bih samo korisnike da kolega Invest
širi notorne laži o VDKT i situaciji u firmi..!!!!!

U sto ne bih ulazio jer mi je je prepucavanja sa njime više nego dosta
uporan momak naroćito u laganju
toliko o tome i dokupljuje stalno naravno….

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

invest
što se praviš blentav, a znamo da nisi? znaš di je caka kao i većina. i što te taj viadukt toliko žulja? ili samo liječiš frustracije!

jel ti znaš di je caka? Ako već znaš, daj je podijeli s nama ostalima.
VDKT me žulja kao i sve ostale dionice na tržištu.
Igrom slučaja sam malo upućeniji u stanje u VDKT nego u stanja nekih drugih.

Invest,
ti nisi u nista upucen. Tko ti je izvor informacija u VDKT??? Hajde podjeli to da svi znamo.
Javljas se pljuckajuci po firmi da kupis dionice.

Nema on nikoga u VDKT izmislja koliko je dug i sirok sve same izmisljotine kako firma ne stoji dobro itd laži o plaći itd
nema veze sa vezom jeftine izmisljotine….

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Upozorio bih samo korisnike da kolega Invest
širi notorne laži o VDKT i situaciji u firmi..!!!!!

U sto ne bih ulazio jer mi je je prepucavanja sa njime više nego dosta
uporan momak naroćito u laganju
toliko o tome i dokupljuje stalno naravno….

ne trebaš ti nikoga na ništa upozoravati.
Ljudi su dovoljno pametni da sami shvate neke stvari.
A vi lažete navodeći da sam ja lažov, jer je apsolutna činjenica da je sve što sam najavio i predvidio kod ove dionice bilo istinito, a to se da i provjeriti kroz povijest ove teme.
A to što to vas boli, nije moj problem.
VDKT stoji loše, i to i ptice na granama znaju.
Nemojte drukati bez znanja i informacija!

i ja zaista nemogu vjerovat vas pojedine male dioničare koji uložite u neku firmu, a da o poslovanju te firme nemate gotovo blage veze. Dajte se, za vaše dobro, malo raspitajte, informirajte, poslušajte drugačije mišljenje i glas razuma.
Ne slušanje će vas odvesti u propast.

invest
što se praviš blentav, a znamo da nisi? znaš di je caka kao i većina. i što te taj viadukt toliko žulja? ili samo liječiš frustracije!

jel ti znaš di je caka? Ako već znaš, daj je podijeli s nama ostalima.
VDKT me žulja kao i sve ostale dionice na tržištu.
Igrom slučaja sam malo upućeniji u stanje u VDKT nego u stanja nekih drugih.

ja znam di je caka i jako dobro sam informiran o vdkt, ali to ne mislim podijeliti sa tobom. eventualno, ako nam objasniš caku na atln i drugim papirima gdje također neargumentirano pišeš.
[/quote]

Navest cu samo jedan razlog zasto minus VDKT treba promatrati s rezervom.
VDKT je imatelj obveznica Nasicecementa kojem je u lipnju 2016 odobrena PSN (dokument u privitku). Prema tome VDKT ima tamo preko 100mKn. Ne tvrdim da ce sve dobiti natrag ali sam siguran da u uvjetima poslovanja bez kradje cementara nece propasti. Siguran sam da to zna i Invest ali kad prica o minusima onda to “zaboravi”.
VDKT sigurno posluje s dobiti ali ponovno, zasto bi ti prikazivao kad od toga moze imati samo stete?? Odmah bi usljedilo lesinarsko reketarenje od drzave. Ovako je po meni vrlo pametno ulozeno u cement jer materijalni trosak je najveci uteg u stavci rashoda.

teško da se bolje informiran od mene, gotovo pa nemoguće.
al u laži su kratke noge, stoga sretno u daljnjem ulaganju u vdkt.

atln je neka druga priča, dijametralno suprotna priča, i bolja dionica, odnosno cash mašina (rekli bi neki) koju u nikakvom kontekstu nebi povezivao sa Vdkt.

Navest cu samo jedan razlog zasto minus VDKT treba promatrati s rezervom.
VDKT je imatelj obveznica Nasicecementa kojem je u lipnju 2016 odobrena PSN (dokument u privitku). Prema tome VDKT ima tamo preko 100mKn. Ne tvrdim da ce sve dobiti natrag ali sam siguran da u uvjetima poslovanja bez kradje cementara nece propasti. Siguran sam da to zna i Invest ali kad prica o minusima onda to "zaboravi".
VDKT sigurno posluje s dobiti ali ponovno, zasto bi ti prikazivao kad od toga moze imati samo stete?? Odmah bi usljedilo lesinarsko reketarenje od drzave. Ovako je po meni vrlo pametno ulozeno u cement jer materijalni trosak je najveci uteg u stavci rashoda.

a kakve vi gluposti i besmislice izvaljujete, to je zastrašujuće.
Vi očito uopće ne čitate izvješća.
Ulaganje u Našicecement se i dalje vodi u knjigama i to u iznosu od 100 mil. kn, što svi znaju da je bezvrijedno ili malo vrijedno. To će morati kad tad otpisati.
Cement kupuju od drugih dobavljača, kojima su dužni..(pogledajte stavke obveze prema dobavljačima)
Jasno je iz izvješća vidljivo da im je tekuće poslovanje kriminalno loše, a biti će i gore.
Nakon 7 mjeseci su u minusu preko 96 mil. kn, i to sa značajno smanjenom amortizacijom u odnosu na prethodno razdoblje (2015. god.).
Ne pričajte gluposti, baratajte činjenicama.

ili možda da pitate kolegu za randopha da vam kaže caku! 🙂

zašto misliš da i dalje ulažem u vdkt? imam i više nego dovoljno papira. početkom srpnja 15.-te sam izvršio posljednju kupovinu vdkt, sredinom 12 mj završio sa restrukturiranjem cijelog portfelja. ove godine odradio samo dvije kupovine koje mi neće trebati narednih +3 g.

veliš imaš jake izvore. sve 5, i po tebi dionica ne valja. objasni nam onda zašto je sa razina ispod 200 u srpnju 15-te dogurala čak do 360 u travnju ( doduše sad se recimo ustabilila na cca280-290 kn )? i koliko je kupovine prošlo na razinama iznad 300kn? za ovaj papir nije uopče malo! netko tko nije informiran baca svoju lovu u vjetar? moguče, ali malo vjerovatno. znaš li tko je kupio više od polovice prometa u godinu dana?

New Report

Close