Kolega Mario, mislim da vam je popustilo strpljenje prije roka. Očito je prošle godine bio problematičan prvi kvartal, koji ove godine to ne bi trebao biti. Svaki kvartal nakon njega bio je bolji nego lanjski, a za očekivati je tako i u budućnosti.
Ali opet, da ljudi ne gube živce, ja ne bih mogao jeftino kupovati.
Sretno s daljnjim ulaganjem, sad ste puni ko brod;)
Mario nisi cuo za ZSE i NEXE to su ulaganja ako nisi znao…
a sto nas davis ako si prodao ..
Ionako ima ozbiljnijih kupaca od tebe !!
@
da li sam ja pun ko brod ili ne to prepustite meni.Što se tiče VDKT da dosta mi ga je:Priče o Turkmenistanu i infrastrukturi nešto kao i kod Đure o Kuvajtu i oklopnim vozilima.
Traje po par godina i ništa…, ja sam iskoristio porast cijene i da ako ste bili Vi hvala Vam.
Srteno sa štafetom, samo nemojte biti zadnji!
Zanimljivo…;)
Viadukt u knjigama povećao dugotrajnu imovinu za 136 mil. kn
O revalorizaciji dugotrajne imovine
“Od učinaka izdvajuju formiranje revalorizacijske pričuve u istom iznosu te povećanje kreditne sposobnosti tvrtke…i slučaj u kojem su te pričuve bile raspoređene za isplatu dividende”
O novim poslovima financiranim iz EU
“Očekuje se niz takvih projekata, a Mikulić poručuje kako za neke već priprema dokumentaciju za podnošenje ponuda.“
što reći na ovakav izvještaj?
moderator me brisao, a na kraju su se potvrdile moje riječi.
revalororizacijom zemljišta su sebi kupili mir, ali pitan je da li je to nešto realno. Iskreno ne vjerujem da im zemljište vrijedi toliko.
Ono što brine je značajno povećanje kratkoročnih i dugoročnih obveza, drastično smanjenje poslovnih prihoda, smanjenje iznosa koje potražuju od kupaca što znači da gube rezervu koju su do sada imali u vidu nenaplaćenih sredstava.
Dodatan veliki problem je odljev kvalitetne radne snage u inozemstvo koje će biti vrlo teško nadomjestiti.
Svi ti problemi će prouzročiti guvitak slobodnog i opoerativnog toka novca, što se već da primijetiti, a znamo što to onda donosi poduzetnicima a posebno građevinarima.
Umjetno je prikazana dobit na godišnjoj razini (posljednje tromjesečje prikazan značajna dobit razdoblja!?!) kako bi se smirilo vjerovnike i zadržalo pozitivne podloge za dobivanje kreditnih linija.
No, kad ih jednom prokuže,jao jao jao…
Sad čekamo potpise ugovora za ova dva velika posla.
Invest
kupis 2400 komada i onda opet pljucas…pa daj covjece pa nisi valjda kupio
milju kuna VDKT ako ne vjerujes u debelu zaradu..
cemu onda te tvoje negativne fantazije nesta tu ne stima …
Bas gledam knjižnu opet je rasla sada je skoro 800 kuna
lijepo u 2 godine sa 300 na 800 kuna.
vrijednost firme se skoro utrostrucila a cjena dionice ista
bas me zanima koliko je firmi na ZSE u dvje godine imalo takav rast booka vjerovatno niti jedna….
Ministar Marić najavio 220 natečaja, vrijednih do 3 mlrd. eura i otvaranje 15.000 radnih mjesta
“Ideja je da izađemo sa 220 natječaja ukupne vrijednosti između 2,5 i 3 milijarde eura za godine koje dolaze. Ima tu infrastrukturnih projekata, kao što je Pelješki most, no i niz drugih malih projekata”, kazao je Marić
http://www.hanfa.hr/izdavatelji/HR/vlastite_dionice/1424/2016_03_08-318168_pdf.pdf
Još jedan sadašnji djelatnik trenutno ne vjeruje u budućnost firme te vraća dionice koje je dobio po povoljnoj diskontnoj cijeni.
U zadnje vrijeme primjetan pojačana aktivnost oko povrata dionica sadašnjih djelatnika..