Evo netko opleo 60 komada po asku, to mi je više investov kalibar. Znači bilježimo mu prvi ulazak na 290.
Podsjetio bih da je Jure Radic rekao da na Peljskom mostu, Viadukt moze biti samo podizvodjac. A to je velika razlika. Imat ce posla, vjerovatno i zarade…ali ni blizu onome sto se ocekuje. To je bilo na hrt u Otvorenom. I jos je jedan arhitekt to potvrdio.
Ma tko je jure radic da prica sto VDKT moze ili ne
IGH želi slavu glavnog izvođaća no to je samo titula nista vise vecinu posla ide u VDKT
@DATA daj ne lupetaj . Pa IGH se ne bavi izvođenjem!!!!
Pa nije Jure to rekao jer ne zeli Viaduktu posao!!!
Jesi ti uopce gledao emisiju i da li si uopce razumio sto sam napisao?
Prica je bila o mostu, hoce li ga biti i da li ce ga hrvatske firme raditi. Nije imalo nikakve veze sa nekim suparnistvom, vec obratno, sto nase firme mogu izvuci iz tog posla. Pa to ide i IGH.
Z takve stvari postoje natjecaji a ne jure radic prica tko sto moze biti.podizvođać ili izvođać ili što
vidjet ćemo nakon natjećaja…sigurno Jure i njegova propala politika i firma neće odtređivati tko će raditi most ja osobno tom tipu nista ne vjerujem jure je poznat po manipulacijama javnim misljenjem i plaćenim ćlancima……
Od top 10 kupuju 3. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. i 4. ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473)/AZ PROFIT DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND koji je kupio onaj paket u utorak.
Pravi šoping!
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=VDKT-R-A
AZ profit tuče po Petrokemiji i kupuje Viadukt. I kolega Invest na 3. mjestu.
lp,
Valjda bi ove godine trebalo nešto i od koncesije biti uprihodovano.