VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo @DATA odlučio sam te poslušat pa sam nadokupio

Ako je 2300 kom za tebe dokup onda i nisi mala ribica ..
ima toga jos na 290 samo stisni dok ima…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

evo @DATA odlučio sam te poslušat pa sam nadokupio

Ako je 2300 kom za tebe dokup onda i nisi mala ribica ..
ima toga jos na 290 samo stisni dok ima…
[/quote]

ovo je trenutno dovoljno…pričat će se..

Kaj da je fond kupio a ne ti……..

Kaj da je fond kupio a ne ti……..

a tko stoji iza fonda odnosno banke pod rednim brojem 3 u top dioničarima? Mislite da je to banka? grdo se varate..

Ti si onda multi miljoner i to u EUR-ima
daj nam reci sto se sprema onda kad se toliko kupuje

Ti si onda multi miljoner i to u EUR-ima
daj nam reci sto se sprema onda kad se toliko kupuje

nisam multimilijouner, ni blizu..
pa pričekaj pa ćeš sve saznati…ionako mi moderator neće pustiti post..

koliko moram cekati sad sam nestrpljiv ….

http://m.tportal.hr/biznis/415661/Ministar-prometa-otkriva-sto-ce-najprije-napraviti.html

Možda jučerašnji kupac zna ponešto o ovome: “Kao najvažnije projekte ulaganja u cestovnu infrastrukturu Butković je izdvojio one za koja su osigurana sredstva te one koji su već u provedbi.
Prije svega su to Pelješki most sa spojnim cestama i novom dionicom D414 s obilaznicom Stona, ukupne vrijednosti oko 380 milijuna eura…”

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

http://www.jutarnji.hr/ministar-prometa–prvi-prioritet-nam-je-peljeski-most–za-autoceste-cemo-mozda-uvesti-vinjete–a-prodaja-croatia-airlinesa-ce-pricekati-/1517576/

Kao najvažnije projekte ulaganja u cestovnu infrastrukturu Butković je izdvojio one za koja su osigurana sredstva te one koji su već u provedbi.

Prije svega su to Pelješki most sa spojnim cestama i novom dionicom D414 s obilaznicom Stona,

Ja bi rekao da je moguće nekoliko situacija u pogledu kolege Investa, jedna od njih je
Da je VDKT prodao na 195_200 kn, budući na ovakvo pisanje ili loše procjene…

Kako god, potencijal ove dionice je vrlo velik!

ps Pogledajte DDJH 60 milja duga ali računaju da će dobiti posao od xx novaca i cijena dionice + 50 _100 %
….a VDKT ima Ugovorenih poslova pa cijena dionice u skromnom plusu….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Podsjetio bih da je Jure Radic rekao da na Peljskom mostu, Viadukt moze biti samo podizvodjac. A to je velika razlika. Imat ce posla, vjerovatno i zarade…ali ni blizu onome sto se ocekuje. To je bilo na hrt u Otvorenom. I jos je jedan arhitekt to potvrdio.

New Report

Close