VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.viadukt.hr/josko-mikulic-u-dnevniku-htv-a

evo pogledajte sami pa procjenite

stavlajte link za intervju od prije 8 mjeseci-nije relevantno..

Koncesijski dio od 5% je uskoro na prodaji kako bi se pokrpale rupe i smanjili dugovi.

A dvije struje postoje već dugo. Još donedavno se pričalo kako je Joško MIkulić fikus na štapu tročlane uprave a od kojih su zbog dvojice podignute USKOK-ove prijave a treći je upravo smijenjen. Očito je da postoji još jedna struja i ta trenutno daje bezuvjetnu podršku Jošku, i dok je tako on je miran. No nemojte obezvrijeđivati direktore koji su u vlasničkoj strukturi puno jači o Mikučlića a pritom su na čelnim funkcijama 30 godina. No Joško ne podnosi kritičko mišljenje, a ovi mi odbijaju poslušnost…I na koncu se uništava firma.

A koji to veliki posao ima Viadukt, i ZLZ je pri samom kraju, do ljeta je i to gotovo?!
Osijek je gotov, Ploče su gotove, Istra nema ništa, inozemstvo također..ostali su im sitni poslići, ali to ne može uposliti 1700 ljudi.

Index …Samo je jedan pravi direktor a to je Joško Mikulić
Ovi ostali su potrošna roba i materjal za afere novine…gosp Joško Mikulić
Nedodirljiv i neoklevetan skroman sposoban ….Prica se da postoji covjek iz sjene veliki kupac
koji je zapravo najveca riba u igri i koji stoji iza njega…….tako da ne postoje dvje struje ima samo jedna ali je nevidljiva……………..

bas me razocaravate nepoznavanjem materije..nemojte tako ulagati kad vam stvari nisu poznate..

Brem nisam fulao svaki rast kao ti naprimjer kao sto sam napisa prije neki dan tvoje crnjenje ovdje je siguran znak novog rasta sto se i vidi..a za mene ne brini imam ja dionica izvan hrvatske ohoho koje su mi super narasle tako da ovo malo VDKT sto imam mi nije kamen o vratu. .
a to sto ne poznajem materju bit ce valjda jer sam jedan od najsarijih vlasnika ove dionice i pratim ju svako malo vec godinama…ti si kolega ovdje samo lasta u prolazu,..a te tvoje konkretne podatke osim fantazija svako moze naci pod rublikom izvjesća na ZSE...Moj savjet ti je da dignes malo cjenu do 290-300 pa će biti dionica…i kad stavis nalog od 1000 komada ostavi ga tamo dulje od 5 minuta..

kažeš da si jedan od najstarijih vlasnika što znači da si propustio prodati ove dionice kad su vrijedile 5000 kn?? pa to je promašaj stoljeća!!!!!!!nevjerojatno kakvi sve ljudi ulažu novce!!!

Samo ti siri svoje fantazije…………..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Samo ti siri svoje fantazije…………..

da da… a ti čekaj da ti se vrati propuštena prilika i Viadukt na 5000 kuna.
A do tad, vjerujem da ćeš me poslušati..

kada će ovdje sjednica Nadzornog odbora, moglo bi biti burno i vrlo zanimljivo.
s nestrpljenjem čekam izvješće, za pojedine forumaše bi ono moglo bit šokirajuće.

Mora da se i ovaj na 280 šokirao kad je pobralo 650 000 kn u komadu do 290 🙂

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Invest jesi se nakrcao napokon da imamo malo mira
vidis da se opet sve dogodilo kako sam ti napisao…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

evo @DATA odlučio sam te poslušat pa sam nadokupio

Sta to bi? Tajfun? Izvjesce? Netko zna unaprijed….

Kak najveći naivci imaju najviše para. Evo ovaj ruknuo preko 600000, a da čita investa znao bi da firma propada;)

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Kak najveći naivci imaju najviše para. Evo ovaj ruknuo preko 600000, a da čita investa znao bi da firma propada;)

da da..jesam faca, ha? a sad cu drukat na rast 🙂

New Report

Close