VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Daj ne muljaj molim te nemas pojima o VDKT…pjevas kako vjetar puse ..mjenjas misljenje svakih par dana sad jos muljas kako si prijatelj sa predsjednikom uprave …
pa nisi znao osnove o ovoj dionici dok ti ih nisam naveo..
Onda biti ce da ti je osobni prijatelj predsjednik uprave VDKT rekao da kupujes pa ovdje visis i davis sa svojim crnim vizijama..
u kojima zaboravljas naravno navesti sve sto je pozitivno
naravno za tjedan dva kad se nakrcas pricat ces suprotno kako je VDKT najbolja dionica na svjetu

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Index spominje slabu dobit 2008 a ne spominje da je dionica 2008 bila 3500 a u 11 mj 2007 bila preko 4000 kuna
di je on bio kada sam kupovao po 2700 kuna jednu dionicu sto se promjenilo do danas vise manje nista osim cjene dionice ….
dali zna koliki je prihod bio kada je dionica bila 4800 kuna sigurno ne 10 x veći nego danas

Također ovdje prica o prihodima ..sto ne spomene porast književne vrijednost za duplo sa 300 na 700 kuna u zadnjh par godina..kako to magijom ..
te ]ulaganje u NEXE i ZLZ .

@DATA nema apsolutno nikakvog razloga za nervozu. pa ja se ne bih ljutio na tebe da podijeliš neku logičnu, konkretnu informaciju, a da nije čisti druk. No, za to treba imati znanje i informacije..

Kolega ne ljutim se ja na tebe nego na izmisljotine …
Nemam ja ovdje sto drukat niti koga kada 90% prometa rade fondovi ove ostale ribice ne
utjecu na cijenu previse..
Imam ja info zato i ne mislim prodavat……..
A ti poslusaj svog kucnog prijatelja i presjednika uprave VDKT
i kupi sto prije….

@DATA bespredmetno je s tobom razgovarati jer ne raspolažeš sa konkretnim podacima i ne poznaješ materiju. Tvoj problem je što si zaglibio u ovoj dionici i vjerojatno ostavio gaće na štapu..

Brem nisam fulao svaki rast kao ti naprimjer kao sto sam napisa prije neki dan tvoje crnjenje ovdje je siguran znak novog rasta sto se i vidi..a za mene ne brini imam ja dionica izvan hrvatske ohoho koje su mi super narasle tako da ovo malo VDKT sto imam mi nije kamen o vratu. .
a to sto ne poznajem materju bit ce valjda jer sam jedan od najsarijih vlasnika ove dionice i pratim ju svako malo vec godinama…ti si kolega ovdje samo lasta u prolazu,..a te tvoje konkretne podatke osim fantazija svako moze naci pod rublikom izvjesća na ZSE...Moj savjet ti je da dignes malo cjenu do 290-300 pa će biti dionica…i kad stavis nalog od 1000 komada ostavi ga tamo dulje od 5 minuta..

Brem nisam fulao svaki rast kao ti naprimjer kao sto sam napisa prije neki dan tvoje crnjenje ovdje je siguran znak novog rasta sto se i vidi..a za mene ne brini imam ja dionica izvan hrvatske ohoho koje su mi super narasle tako da ovo malo VDKT sto imam mi nije kamen o vratu. .
a to sto ne poznajem materju bit ce valjda jer sam jedan od najsarijih vlasnika ove dionice i pratim ju svako malo vec godinama…ti si kolega ovdje samo lasta u prolazu,..a te tvoje konkretne podatke osim fantazija svako moze naci pod rublikom izvjesća na ZSE...Moj savjet ti je da dignes malo cjenu do 290-300 pa će biti dionica…i kad stavis nalog od 1000 komada ostavi ga tamo dulje od 5 minuta..

Svaka čast kolega DATA, jasno je ko dan kome dionica nije u portfelju a u međuvremenu napravi rast da je ogorčen i emotivan s negativnim predznakom.

Gledam neki dan vozni park i strojeve koje posjeduju …..pa samo to vrijedi trenutne vrijednosti dionice na TK..

A koliko ono košta radna _ ploveća platforma za radove u kesonima koja je ciljano napravljena prije par godina!?

lp

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Nema tko prodat svi su kupili na visim razinama ..
..koliko se kome isplati prodavati sa gubitkom ..
.i to sada kada se USD EU oporavlja a i Hrvatska….
Sve se nesto plasi novom krizom a svake godine pokazatelji rasta sve veci..
Pa nisam valjda drzao dionicu u ruci bezveze bilo je 120 a i 450 i vise kuna pa nisam prodao
i pono gora vremena nego sada…
Puno toga ZSE nije odradila a trebala je ….i to prema gore …nece to tako još jakon dugo
zasto bi sad prodao na proljece bi moglo vec krenuti gore a
i ZSE cjeli a i narocito kvalitetnije dionice koje dosada nisu pokazale dovoljno rasta i
koji miljuncic u plusu ili minusu tako svejedno…sva ta izvjesca pa ne sjedaju firmi iznosi redovito isti svaki mjesec. nekad se desi da velika uplata sjedne par dana u iducu godinu i automatski se ne racuna u izvescu za proslu godinu.moze se desiti i suprotno..tako da mozemo reci da vlada anarhija u uplatama kada je VDKT u pitanju ..stoga se nemozemo osloniti potpuno na nekakva izvjesca ali se ipak
mozemo osloniti na porast vrjednosti firme i dosta dobru stabilnost koju je pokazala zadnjih godina a imala je bome i pametna ulaganja .NEXE i ZLZ a on je bio proglasen biznis projektom godine u Dubaiju http://www.poslovni.hr/domace-kompanije/novi-zlz-dobio-ulagacku-nagradu-u-dubaiju-293206
Znaci uprava dobro razmislja
Vecinu tih dobrih podcjenjenih dionica dignes u nebo sa 1000 000 kuna
Tako da daljni rast nije tako daleko kako mi se ćini……

@ING istina to vrijedi nešto, ali firma ima i neki dug, zar ne??

@DATA
Pa zašto odbijati prihvatiti činjenice. Pa pričekajte financijsko izvješće za 2015. godinu pa će vam biti jasnije. A ono o čemu sam dugo pričao, o postojanju dvije struje unutar firme koja jedan drugu uništava se obistinilo prošli tjedan kad je maknut direktor koji je to već gotovo 30 godina, a i član je nadzornog odbora.

ostali građevinari ne ulažu ništa jedva drže gace..
dio njih je otisao pod ledinu..
Ovdje se ulaže to je jasan znak da se ima ,i to se pametno ulaže…
VDKT sada trenutno nema zaradu na ZLZ jer se sav novac ulaže u partnersvo
Prvi novci stižu negdje iduce godine u vidu koncesije koja traje 30 godina znaci
Vdkt ce od ZLZ zarađivati iducih 30 godina
Ovo meni ne lici na firmu koja propada vec napreduje i to kroz krizu vjerovatno sada mogu reci mozda i jedini građevinar koji nije nazadovao ili propao u krizi ..
cemu onda ova cjena toliko ispod prave vrijednosti mozda je 4500 kuna bila previse no niti 300 je ispod svakog komentara dapace neznam sto je meni da sam se toliko raspisao na ovoj mizernoj cjeni nije vrjedna moga vremena cujemo se na visim razinama …

Index …Samo je jedan pravi direktor a to je Joško Mikulić
Ovi ostali su potrošna roba i materjal za afere novine…gosp Joško Mikulić
Nedodirljiv i neoklevetan skroman sposoban ….Prica se da postoji covjek iz sjene veliki kupac
koji je zapravo najveca riba u igri i koji stoji iza njega…….tako da ne postoje dvje struje ima samo jedna ali je nevidljiva……………..

http://www.viadukt.hr/josko-mikulic-u-dnevniku-htv-a

evo pogledajte sami pa procjenite

New Report

Close