VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

još ako rukne i pelješac…..

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

čudi me da nema kupnje…svi se suzdržaju..

Zato ima prodaje na ARNT hehe.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

eno i mojih naloga na kupnji tamo..

Baš lijepo. Nego… http://zse.hr/userdocsimages/novosti/BG5PRxbDR5dr1eZ5MACbDA==.pdf

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Odlično kada se dvoje ljudi može razmjenjivati mišljenja bez vrijeđanja a da se pritom ne slažu oko teme.
Gledajte, Viadukt je, opet kažem koliko znam, u dosta velikim problemima s dugom i cash flowom, poslovanje im je negativno a što opet utječe na njihov bonitet kod banaka, koje sada drugačije gledaju na nova odobravanja kredita.
Financije su ključ, oko njih se sve vrti, a na tom polju u Viaduktu ne cvjetaju ruže.
O dubini problema, zašto je to tako uz relativno stabilnu količinu ugovorenih poslova ne bih sada pisao, ali djelomično sam već u ranijim mailovima pisao.
Viadukt je do nazad dvije godine zaista slovio kao najperspektivniji građevinar, no to se promijenilo. Možda njihovo čelništvo nije povuklo neke radikalne poteze na pravo vrijeme, a očito ih je bilo nužno povući.
Iskreno se nadam da nije kasno!

Ovako je invest pisao do prije par dana sad si kupio i slažeš naloge po bidu.
Kako te sram nije!
Očito imaš debeli obraz kao džon!

Sad neće rasti možeš biti siguran….

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

Toliko ugovora a cijena ni mrdnut. Čudno haa

neće uvijek biti ovako.

i jesam li nešto krivo rekao? i danas stojim iza svih riječi!
i, da točno je da sam kupio i složio naloge na prodaju…moram nešto i zaradit..sada čekam da ti kupiš od mene 🙂
moja prednost je što ja imam informacije na vrijeme, a ti nemaš 🙂

Eto posao 93 milje eura.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/BG5PRxbDR5dr1eZ5MACbDA==.pdf

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Da, svi 93 idu VDKT-u.

Opet su podizvodaci, i opet rade tek toliko da popune GAP. Nula bodova od ovog posla

Nisu podizvođači, pobijedili su u konzorciju sa Hearingom.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

što se tiče izvješća, kratko i jasno, stabilno, ocjena ni gore ni dole, nešto slično kao i kod tehnike.
u svakom slučaju ok, ovdje se samo čeka da se zbog trenutnih i budućih poslova počne cjenovno više vrednovati dionica .
znači , strpljenje (ta toliko okrtuna riječ za trejdere) 🙂

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close