VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kupac se povukao da se skupe na prodaji da ih pokupi ponovo
90%dionica prodano preko 260 kuna sve velike transakcije preko 260

sad ko hoće neka se malo strpi ovaj se bude vratio i pomest će sve ponovo

ako se korekcija radi tako da sa par dionica ide dolje a sa miljun kuna gore ok samo dajte dionice naivni bute plakali kako plaću oni koji su prodali po 200 kuna…

kome se to isplati prodavat da mi je znatio naroćito sa -5%-10% kolko možete dobiti ćista provokacija da se spusti cijena…

mogu i ja stavit 2000 komada na prodaju na 1000 kn pa će bid ask također izgledati drugaćije

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

po meni je veliki maknuo se sa kupnje i sam prodao par dionica da sruši cijenu nebi li se prodaja spustila niže.
bas me zanima koliko naivnih bude prodalo kupac ulaže miljune u VDKT a vi da prodajete baš …

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

A koji je to veliki kupac?

Profitni ..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Novi ulaz među prvih 10.

10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/AZ PROFIT DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND (22134623145)
7.348 1,61

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Novi ulaz među prvih 10.

10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/AZ PROFIT DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND (22134623145)
7.348 1,61

to su moji, bit će dobra mirovina[emo_smijesak], ako

Nakon ovog vala vjerojatno ulazimo u CROBEX, a to znači novo čišćenje.

ILI kao se cijena spusti, pogledajmo ‘tko’ je prodao fondu tolike dionice i zašto je fond platio 30% više????

Koja smijurija od tog Az profita-netko im dignuo cjenu i istreso se.Ja sam imao nesto ovih dionica i prodao medju tim transakcijama oko 260 -mozda sam pogresio.. Sada cu pricekati nize.

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

Ovo transakcije se mogu vidjeti.
Pitam se sta se tek dogadja na raznim dionicama pogotovo na dionicama firmi koje su u PSN. Pitam se isto da li zaposlenici mirovinskih fondova
imaju zabranu/dozvolu prodavati fondu u kojem rade dionice po
tko zna kojoj cijeni ?
Mene uostalom bas briga, mirovina ce mi doci iz inozemstva …. samo glasno razmisljam.
Pitam se isto koliko mir.fondovi u HR rade u interesu svojih clanova a i trzista opcenito.
Dionica Viadukta je bilo i po 120 Kn a i ispod 200 Kn ne tako davno.

Jedina je stvar što je netko htio kupiti veliki paket u dva dana, i zato je platio puno višu cijenu. Da je sitno grickao više dana, sigurno bi prošao povoljnije 5-10 %. A zbog toga što netko neodgovorno upravlja novcem za mirovine trebalo bi pozvati na odgovornost i na objašnjenje, jer ovo zasigurno to zaslužuje. No to smo već od naših fond menadžera navikli vidjeti..

Pitam se isto da li zaposlenici mirovinskih fondova
imaju zabranu/dozvolu prodavati fondu u kojem rade dionice po
tko zna kojoj cijeni ?

Izgleda da nikog u lijepoj našoj to nije briga, zato se često možemo čuditi odlukama naših fondova o kupnji/prodaji dionica, uostalom takve se trgovine lako mogu dogovoriti s prijateljima koji onda eto uspiju prodati svoje dionice na samom vrhu ili ih kupiti na dnu.
Bilo je već govora o tome na ovom forumu ali nisam čuo da je ikad vođena bilo kakva istraga na tu temu.

New Report

Close