A što bi trebali znati? Kako si kul i tajanstven.
[/quote]
A što ja znam što bi trebali znati u trenutku dok tržište pada a dionica koja ima male promete naraste preko 20 % na velikim prometima, učinilo mi se da je tu nešto neobično vama ne ?
lp
Zaista iznenađuju me ovi prometi. Očito netko malo bitniji kupuje.. Možda je u pitanju i neko novo preslagivanje u vlasničkoj strukturi jer znamo da je kod Viadukta situacija s vlasničkom strukturom dosta zanimljiva.
Zaista iznenađuju me ovi prometi. Očito netko malo bitniji kupuje.. Možda je u pitanju i neko novo preslagivanje u vlasničkoj strukturi jer znamo da je kod Viadukta situacija s vlasničkom strukturom dosta zanimljiva.
Kolega Invest mislim, da ste malo zaksnili…
Davno se tu priča o podcjenjenosti…
Ali izgelda da su ipak neki prije Vas to uspijeli zaključiti…
Čujemo se na nešto višim razinama!
LP!
nisam po 420, već po 400… a tada sam imao i 40 kn dividende, što znači da je to sadašnja cijena od 360..ne brinite vi za adris, adris je siguran ko banka, za razliku od ovih špekulantskih dionica koje posluju s gubitkom i čije poslovanje šteka na sve strane. cijena je sad poletila jer je očito da netko iz tko zna kojeg razloga kupuje (ovakav promet nisu napravili špekulanti-vjerujte mi), ali taj uzlet nema realne temelje u poslovanju, niti će ih uskoro imati.
Samo ću dodat kako je ova cijena eklstremno precijenjena vrijednost stvarnog stanja..
tražim ali nikakve korisne informacije . ima li itko nešto ?
http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=40173#.Vh53ZnqqpBc
Javna rasprava o studiji utjecaja na okoliš završila je 7.10.
A i ovo mi zvuči pozitivno…
http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=40255#.Vh54hXqqpBc
Kaj se sad čudite ko purica d.
Prije desetak dana rijetki smo kupovali na 200 – 215 kn kad je bila precjenjena.
Čovjek kupio na 205 i prodao na 260 kn.
Koliko je to u ovo sliping vrijeme zarade!?
+ dodatno dobra stvar što su počele veće kupovine po par tisuća komada ,tj.počeli su se povećavat volumeni , što ovdje to odavno nismo vidjeli.
300 kn postaje već sasvim vidljiva opcija .
Polako kolega, akumulacija nije jednostavna, samo polako. Opusti se i uživaj:)
kako koja dionica . sjeti se samo tnpl , vern itd.