VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolegi Investu , na našu sreću neide predviđanje, možda je zato skinuo danas onih 500 komada.

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

ma tko kupuje, misliš ovaj veliki promet od 13000 kn dnevno..ma daj molim te..
To znači da poslije vrlokratkog vremena, kada ti ugovori završe, Viadukt neće moći postići ni približno punu zaposlenost, a da ne govorim o padu prihoda koji su ionako vidljivi.

Vidiš kako te je tržište vrlo brzo demantiralo. Eto već 200 tisuća prometa uz rast od 5.54%. Možda da si uzmeš malo odmora od tržišta kapitala a posebno od Viadukta. Iako znam sigurno da si ti prvi na kupnji baš zato te volim:)) Tek onda kad ti budeš krenio hvaliti Viadukt – e to će već biti znak za paniku. [emo_novac]

Uhljebe na ulicu!!!!!

nekako mi se ona tehnička granica od 240 čini sve bliže i bliže, a kad to pređemo , bit će, reko bi putin, raspašoj [emo_smijeh]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

U samo dva dana ugovori od 260 miliona kuna. Trečina godišnjeg prihoda, a gdje još most kod Svilaja , pelješki ako bude i …

@DOVIDJORNO
zar nije već riješeno da će most kod Svilaja raditi Ingra, a metalni dio ĐĐ

To sam onda propustio.

davno je to bilo, više se niti ja ne sjećam, jel’ to ugovoreno, propalo, odgođeno, bitno da su najmodernije naplatne kućice postavljene, što nema mosta, koga briga, ime eno kod Karlovca Vukelićev, pa nek’ tamo prelaze u BiH

Mislim da natječaj za taj most još nije ni raspisan ili je u tijeku !?

a je sam vas animirao, i sebe sam iznenadio 😛
a zaista, ova šumetlica je i mene iznenadila, to je svakako dobra vijest.no ovo je potvrda o najpovolnijijoj ponudi. dalek je put još do ugovaranja posla..dosta je primjera iz prošlosi kada odabir najpovolnjije ponude nije značio i potpisivanje ugovora..zato oprez nije na odmet.

koliko je ove gosine ugovoreno posla? puno puno manje od planiranoh ukupnog godišnjeg prihoda a što nedvojbeno potvrđuje moju tezu o padu prihoda.. a znamo što pad prihoda znači kod ovakvih firmi..
što vam njihovo negativno poslovanje iz kvartala u kvartal ama baš ništa ne govori?

Natječaj za most Svilaj još traje, rok za dostavu ponuda je idući petak

http://www.seebiz.eu/objavljen-natjecaj-za-izgradnju-mosta-preko-save-kod-svilaja/ar-120064/

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

ovaj omjer k/p na viaduktu lijepo izgleda….

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close