VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je lijepo vidjeti.
Dobit 7 milja .

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Pad prihoda od 25% još ljepše izgleda.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

fali im stranog tržišta. dok to ne počnu raditi,(+ još pogotovo ako na domaćem terenu dobiju pelješac ) nema im rasta prihoda . očekuje se rast prihoda i od zlz .
olakotna im je okolnost također što imaju dobru , modernu tehnologiju i reference , pa su uvijek u najjužoj konkurenciji za svaki posao za koji se natječu.
u svakom slučaju, ovdje očekujem dobre vijesti sa stranih tržišta, jer od tamo za sada nema ništa ,čista nula , a tamo je najveći kolač.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Pali prihodi a zabilježili dobit od nemalih 7 milja, šta će tek biti kad se povećaju prihodi, onda bude dobit 70 milja.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

7 milijuna dobit u ovoj krizetini. Svaka čast, što će tek biti kad krenu poslovi pravi.

Evo gledam i ne mogu vjerovat dobro izvjesce cjena padne sve ostale dionice davno rasle crobex 1800
sto se desava davno smo trebali biti preko 300…
rasla cjena na miljunskom prometu sada pala nazad sa par hiljada

ovo je nanjniža cjena nakon pozitivnog izvjesca ikad

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

izvješće nije super, ali je prihvatljivo i ovaj pad cijene je dobar dokup,a slaba prodaja.kao što sam već rekao, strani poslovi i pelješac iznimno će dići cijenu.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

neke vijesti iz uprave?

http://www.seebiz.eu/viadukt-gubitak-porastao-na-preko-32-milijuna-kuna/ar-117322/

ovi u seebiz-u su stvarno smiješni. ne samo ovaj članak, oni objavljuju stvari sa 2-3 tjedna zaostatka za drugim poslovnjacima!

čini mi se da je hajd. dončić najavio kako bi tender bio koncem 8.mjeseca , ne znam je li točno ili ipak 9.mjesec .moram priznati da se veselim [emo_smijeh]tom momentu , jer očekujem pravi rusvaj na viaduktu . sad pomalo kupujem , neka sića. dosad me nikad nije prevarilo neko očekivanje, pa ne vjerujem da će i sada . po meni ova dionica ulazi definitivno u best buy .naravno , nikakav nagovor na kupnju/prodaju dionice .sami odlučujete

naravno da sami odlučujemo…a sami se nikad nećemo odlučiti na viadukt kao best buy. ni blizu.. o tenderu je bespredmetno pričati, a vrlo vjerojatno neće ni ići ove godine, eventualno neposredno pred izbore.. a do tada, viadukt trebe i poživiti..

New Report

Close