VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

budući da sam na kupnji, ne smijem ti govorit da očekujem nešto pozitivno…..[emo_smijeh] , znači očekujem sve najgore , slom , nikakav posao, propast itd….[emo_smijeh]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Manje vjerojatno. Drhtave ručuce i burekdžije su pomeli ….

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

invest
manje hvaljenja, više konstruktivnih primjera! ja sam barem 15-ak puta ulazio i izlazio, to mi je omiljeni trade! a inače nisam takav igrač. o rezultatima ne bih, jer imam nakon zadnjeg izleta ispod 190 kn, jako puno papirića. i očekujem odličan 1H! mode, opet obriši ako imaš razloga!

http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/VDKT_stjecanje_otpustanje_2015__2172015140155.pdf

a di su sada drukeri viadukta?
Ipak se počelo obistinjavat ono što sam ja govorio…Cijena je porasla jer je netko naglo odlučio kupiti dionicu, a ne zbog nekog suvislog razloga ili boljeg poslovanja. Evo to je prošlo i sada je dionica opet počela kliziti prema 200 kn!

ovo sad ti se zove šansa za jeftiniji dokup (naravno ako imaš keša)

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

u svakom slučaju ne bi bilo dobro da svi pišemo pozitivno o dionici, dobro dođe i pokoji “negativac ” da se malo sporimo, a i radi malo zabave i zahebancije na ovom forumu .
u svakom slučaju približava se FI , hoćemo li počet sa prvim (nadam se točnim ) komentarima ?

jučer bio mikulić na dnevniku (čini mi se nova tv) , prilog je bio oko aerodroma zg (sa milanovićem &co.) , na kraju izvještaja mikulić kao član uprave viadukta je spomenuo neke razgovore i dogovore oko aerodroma u turkmenistanu i još nekoj državi (ne mogu se sjetiti koja ) . zna li netko nešto konkretnije, jer ovo može biti jaaako dobra vijest za dionicu.

Mislim da je spomenuo i Azerbajdžan. Temeljem referenci koje skupljaju prvenstveno na zagrebačkoj zračnoj luci pripremaju se za projekte koji će se sigurno graditi u spomenutim državama, naravno, s partnerima koji su im i sada. Kada će ići ponude – najvjerojatnije vrlo uskoro, mišljenja sam da inače to ne bi niti spominjao.

lp,

atgr-tuho-adpl-jdgt-thnk-koei-rivp

jučer bio mikulić na dnevniku (čini mi se nova tv) , prilog je bio oko aerodroma zg (sa milanovićem &co.) , na kraju izvještaja mikulić kao član uprave viadukta je spomenuo neke razgovore i dogovore oko aerodroma u turkmenistanu i još nekoj državi (ne mogu se sjetiti koja ) . zna li netko nešto konkretnije, jer ovo može biti jaaako dobra vijest za dionicu.

Svi oni koji su bili na skupštini čuli su sve o Turkmenistanu, a imete i u službenoj zabilješci u godišnjem izvješću na ZSE.
Uglavnom posao je pri finišu!

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

@Invest, to što kažeš nije točno, mislim da je situacija tamo vrlo ozbiljna i veliki poslovi se mogu očekivati.a ako bude još i azerbejdžan , tim još bolje.

pomirljiviji tonovi….

http://hr.seebiz.eu/ivanic-peljeski-most-je-europski-projekt-i-ne-moze-biti-stetan-za-bih/ar-116217/

http://trogirportal.info/trogir/hrvatska/gdje-je-nestao-most-trogir-iovo-/

momcima svaka čast na ovim vrućinama.

posebno me zaintrigirao i ovaj dio teksta:

…… na njegovu južnom dijelu u moru nalazi se najveći ponton s isto takvom dizalicom u Hrvatskoj, koji je u vlasništvu “Viadukta”, izvođača radova koji ga je, kako doznajemo, nabavio za potrebe izgradnje pelješkog mosta.

New Report

Close