naravno Andy nije mogao a da ne prokomentira Hidru…. a volis ju onak malo podcjenjivacki spomenut tam di treba i netreba….
naravno Andy nije mogao a da ne prokomentira Hidru…. a volis ju onak malo podcjenjivacki spomenut tam di treba i netreba….
Tomo vi ste emotivac što je pozitivna osobina koju izuzetno cijenim. No u dionicama sam i sam skupo platio emotivnost jednom davno no na vrjeme sam shvatio da dionice i emocije ne idu jedno s drugim. Emocije čuvajte za obitelj i najdraže a dionice tvrtke kojoj vrjednost pada prodajte dok još nešto možete za nju dobiti.
nastavljamo u jučerašnjem (i prekjučerašnjem ) tonu….
a što ćemo s ovim ?….[emo_smijeh]
da, hvalim se, jer sam ja za razliku od vas na ovoj burzi nešto zaradio, a meni je to jedini cilj! A vi i dalje gledajte odnose P/B, knjigovodstvene vrijednosti, gledajte koliko je to nekad vrijedilo vrijedilo nadajući se da će opet. Na takvima kao ve se zarađiva! Konkretno što se Viadukta tiče, aj molim Vas recite mi kakva su vaša očekivanja od polugodišnjeg izvješća? Recite to ovdje javno, pa onda to možemo prokomentirati čim ono iziđe.
Eto, ja ću biti preteča, i reći ću kako će izvješće biti lošije od prošle godine, s padom prihoda, padom rashoda i padom dobiti! I meni takvo poslovanje ne ulijeva povjerenje da dugoročno budem u ovoj dionici! Možda jednog dana da, ali za sada biram druge!
Naravno, nikoga ne nagovaram ni na kupnju ni na prodaju i ovo je isključivo moje skromno mišljenje, a vrijeme će sve pokazati!
kažete ” ne ulijeva povjerenje da dugoročno budete u ovoj dionici”- znači trejdate
Ja niznem nikakvog trejdera koji nevjeruje u rast jer bio u protivnom izgubio na svojoj investiciji!
kažete “možda jednog dana” – znači pratite imate je na oku
Što bi u prvedenom značenju bilo ipak nešto očekujete.
Stoga ja Vas pozivam da se stvarno okanite ove dijonice!
Pa da, zamislite, dionica je u ne tako velikom periodu pala sa 400 na 100 kn, i ja sam uspio zaraditi.. Očito sam dobar u tome… A vi vjerojatno čamite u njoj još dok je ona bila 4000 kn, spuštate ulaz, itd.. I, da, vjerujem da će se dogoditi pozitivan rasplet, ali nakon što se prije toga dogodi sa većinom dionica, te tržište povuče i Viadukt!
Umarata se nepotrebnim imate dovoljno na kupnji velikih naloga. Komu se ne sviđa neka proda. Nadam se da smo nazad u crobexu uskoro, ako se ovako nastavi trgovati.