Sve je vrlo jednstavno objašnjivo hvataju se pozicije jer ovo je ozbiljna kupnja a ne neko zaprašivanje.
A objašnjenje vrlo racionalno jednostavno je jeftino do boli.
Ako se pogleda tržišna kapitalizacija i sagleda se realno pa to se zaradi samo sa Slovenijom koja je trenutno u opticaju(dobiven posao) i isplati se tržišna kapitalizacija.
Ostalo neću nabrajati…gledajte službenu dokumentaciju na zse tamo sve piše!
Ne pozivam nikoga na nšta sa ovim ni na kupnju ni naprodaju ovog tickera!
a dug??
ja prodao, heheh
Trenutna tržišna kapitalizacija je 13mil EUR na cijeni od 220KN.
Tko god kaže da je taj podatak irelevantan taj bolje da se ne bavi investiranjem.
Naravno uvijek može biti niže ali na nekoj cijeni se pojavi kupnja jer to je pravilo tržišta.
Sve vrijedi jer sve ima svoju cijenu!
VDKT trenutno ima više poslova nego prije 2 godine kada je cijena bila 430Kn.
Nije nagovor na ništa ali hvala prodavateljima po 186-190.
polako sa kalkulacijama oko pelješkog mosta, to je sada EU projekat što sa sobom povlaći i EU javni natjećaj i još mnogo toga…VDKT će svakako sudjelovati u natječaju a da li će ga dobiti, to će se vidjeti i to vjerojatno tek u 2016. god.
polako sa kalkulacijama oko pelješkog mosta, to je sada EU projekat što sa sobom povlaći i EU javni natjećaj i još mnogo toga…VDKT će svakako sudjelovati u natječaju a da li će ga dobiti, to će se vidjeti i to vjerojatno tek u 2016. god.
Da kolega ali ja sam se spreman kladiti da nema šanse da u bilo kakvom obliku Viadukt ne sudjeluje u realizaciji projekta!
Tko će raditi to? Koja je to firma građevinska ostala normalna i stabilna(za današnje uvjete na tržištu), neki kolega je pitao da li smo čuli za GP KRK?
Ma dajte molim Vas!
VDKT trenutno ima više poslova nego prije 2 godine kada je cijena bila 430Kn.
Nije nagovor na ništa ali hvala prodavateljima po 186-190.
Tržišnu kapitalizaciju firme ne bih uzimao kao relevantnu, pitanje je što je s poslovanjem, koje je konstantno negativno, tako da bih se suzdržao od nekakvih euforija, radije bih pričekao izvješće za prvo polugodište. Ukoliko bude i trunke pozitive smatram da je ovo vrlo podcjenjo, u protivnom-ide jaki pad..
Građevina je još uvijek daleko od izlaska iz krize, i povratka na razine iz 2007/8, a trenutni skok cijene ne bih pripisivao značajnim kupnjama, već čisto špekulativnim…Za sada mi je ova dionica u razmatranju, ali ipak daleko od okidača.
Kolega to je sad od Vas jedan vrlo racionalan post!!!
Ali isto tako molim vas koji to špekulanti kupuju?
Pa zadnjih par dana prolaze količine, a vidite što se dogodi kad se pojavi jedan malo jači kupac ili više njih, no slažem se bitno je poslovanje ali isto tako svako poslovanje ima svoju cijenu a tržište je očito procjenilo da je ovo fer cijena ulaska!
Nema nikakve euforije ali cijena je jednostvano zatučena pa kako je kolega Andy primjetio imaju više posla nego kada je cijena bila 430KN.
To naravno nije orjentir ali se uzima za razmatranje uostalom mislim da rast cijene nije radi Pelješkog mosta već radi nekih drugih stvari.
To je samo okidač!
Rast radi Pelješkog se tek treba dogoditi!
Nemojte me krivo shvatiti nikoga na ništa ne nagovaram ovo je samo moje razmišljanje!!!
Kolega Mario44 ja sam pitao jel tko cuo za GP KRK kada je kolega invest izjavio da terminal Skrljevo u Rijeci gradi Viadukt sigurno… U tom kontekstu sam pitao dal je cuo za GP KRK.. Poslove u Rijeci i okolo ne moze dobiti skoro pa nitko osim doticne firme…
*Mario44, pusti logiku, VDKT, koliko se sjećam, ima i onu teglenicu, tako da je najopremljniji u HR za izvođenje tog posla ali sada smo eu a u eu imam mnogo država i državica kao poljska, španjolska, rumunjska,…sa podosta tvrtki sa referencom koje će se natjecati…pitanje je samo tko je konkurentniji a da li je to upravo VDKT, i u kojemu obliku, vidjeti će se
Kolega Mario44 ja sam pitao jel tko cuo za GP KRK kada je kolega invest izjavio da terminal Skrljevo u Rijeci gradi Viadukt sigurno… U tom kontekstu sam pitao dal je cuo za GP KRK.. Poslove u Rijeci i okolo ne moze dobiti skoro pa nitko osim doticne firme…
a tko je radio Brajdicu???Viadukt