VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koji rast pa rast je iznad 400 kuna……….
zanimljivo da dionica najboljeg građevinara najlošije stoji.

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

evo stigli na 180,00 kn, cjenovno dionica razhebana do kraja.
ako ovo nije dno dna , … u svakom slučaju, strahovito podcijenjena dionica

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Nekome se jako žuri van pa je opet navalio…Kupci trljaju ruke. Ovo može skočiti 100% gotovo preko noći, a za to ima i pokriće i logiku. Ne čudi me ovaj pad na našoj burzi, čak sam ga i najavio u postu nekoliko dana prije.

lp,

atgr-tuho-adpl-jdgt-thnk-koei-rivp

ne znam , je li se nešto danas dogodilo kod ove firme , kao da je potres progutao sve što imaju.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Istovar završio sa zadnjih 82 komada, smjer se sada mijenja.

Istovar je možda završio ali je možda tek i krenio. Tko prodaje i zašto meni još nije poznato. Dionica ima potencijal za skočiti 100% naravno kao i svaka druga, ali realnost je da je pala 50%, činjenica. Tehnički gledano potpora je na 180 bila za pretpostaviti, iako osobno nisam vjerovao da čemo dostići ove razine. Sljedeće izvješće mora biti bolje barem “na papiru” u realnosti tko to zna – kretivno knjigovodstvo je sveprisutna stvarnost. Što se prodavatelja tiće baš mu i nije neka pretjerano pametna strategija gledano sa trejderske strane, odabir mjeseca za izlaz je potpuno pogrešan, kao i strategija. Ruši samoga sebe a moga je odavno riješiti puno veče količine – dozvoljavam da sam možda i u krivu. Očit je manjak likvidnosti na dionici pa su i prometi od 200 tisuća – ogromni:( Mislim da ispod 180 ne bi trebala – neka svako odluči po svome. Da imam keša ja znam što bi ….:)

Uhljebe na ulicu!!!!!

čini mi se da ovdje imamo jednog “tehničkog ” rušitelja cijene , prodavajući određeni broj dionica (vjerojatno sa gubitkom ) da se izazove panika kod malih i proba dokup na manjoj razini. bilo je puno ovakvih primjera. dobra je stvar što mi se čini da je usamljen ,tako da pogotovo gledajući graf dionice koja je totalno podcijenjena , nema mu ovdje neke velike pomoći.jedini problem je ako ima veću količinu dionica za prodavatri , može nas još zahebavati koji dan i to još spustiti , ali onda očekujem rokanje prema gore i to haubično snažno. tome bi trebao pridnoijeti i barem malo bolje FI koje je realno za očekivati.
ono što me zabrinjava jest da nisu još nikako objavili niti jedan posao iz vani,e ,to mi se ne sviđa.

ali realnost je da je pala 50%, činjenica.

činjenica je i da se VDKT krajem 2011. trgovao na oko 105 kn pa je na sadašnjoj cijeni i dalje na oko +80%. činjenica je i da se drugi građevinari još uvijek nisu podigli sa dna iako neki od njih ugovaraju svake godine nove poslove poput THNK ili DLKV koji je ove godine već ugovorio poslova od oko skoro 1,5 milijardu kuna

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

to je bilo prije 4 godine . činjenica je i da su mnoge dionice prije 4 godine bile mnogoooooo skuplje, danas su bagatela , pa je cijena danas takva kakva jest . tako da to što je prije bilo, bilo je . gledaj danas i gledaj sutra.

Je , samo tih 105 kn je bio rezultat izlaska jačeg igrača sa 10000 komada i bio je vrlo brutalan i kratkotrajan (netko je hitno trebao lovu ili je pukao margin)

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

ali realnost je da je pala 50%, činjenica.

činjenica je i da se VDKT krajem 2011. trgovao na oko 105 kn pa je na sadašnjoj cijeni i dalje na oko +80%. činjenica je i da se drugi građevinari još uvijek nisu podigli sa dna iako neki od njih ugovaraju svake godine nove poslove poput THNK ili DLKV koji je ove godine već ugovorio poslova od oko skoro 1,5 milijardu kuna
[/quote]
Od tih 1,5 milijardi što je DLKV dogovorio sve će otići bankama koje su ga spasile od bankrota uz dogovor da će DLKV 10tak možda i više godina raditi samo za njih. Direktor će dobiti svoju nagradu i upravni odbor. Dioničari, hm…
Po logici većine vas jedna firma koja je na hrvatski način spašena od bankrota sada treba imati veću perspektivu od jednog VDKT?!. Naravno samo u HRV.
Koliko vrjede važi ulozi u DLKV nakon 4-5 dokapitalizacija????

ma ovdje se igraju igrice malih igrača..ovo vrijedi puno više, i tko je pametan ovo mu je prilika za kupnju!

New Report

Close