VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@kolegice miami

Piše 700 zato što su uskladili knjige odnosno popularno rečeno revalorizirali imovinu točnije objekte i zemljišta.

Činjenica je da stanje nije kao u farmaciji kod Vas ali stanje se popravlja a i prema zavodu za statistiku imamo rast građevinskog sektora za 2.1%. Još jedan kvartal i službeno imamo potvrdu trenda.

Da prenemažu se nakon što su digli book na 700kn trebaju naplatiti zračnu luku i kako je rekao PU samozatajno da trebaju raditi most Čiovo.

A neke ptičice koje su mi sluçajno sletjele na rame kažu da firma koju su osnovali u Turkmenistanu je počela raditi i da se čeka objava.

A dijonice u brutalnoooom padu?
👼👼👼👼👼

A točka za skupštinu pogledajte na zse ” prijedlog za otkup dijonica do 10% temeljnog kapitala”😃

Baš me zanima zašto bi se sad odlučili na kupnju i vidi čuda dijonica ispod 200kn!!!
Ps vidim samo 💷💷💷💷💷💷💶💶💶💶💶💶

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

Pojma ti nemas kolega Andy… Jos oni vedre i oblace u Viaduktu… A ove ostale sta si nabrojao iskreno se nadam da ce i oni doci na red… Troseni su nasi novci za te skupe preskupe autoceste i bojanje tunela i vracat cemo te kredite jos godinama….. I svi koji su bili u tome trebaju odgovarat i oduzet im svu imovinu nezakonito stecenu… Nadam se da se slazes samnom… Ja samo kazem da je mitu i korupciji nadam se dosao kraj…

Majstore prvo i nismo kolege niti ćemo ikada biti.
Drugo pogrješio sam ti si primarno uhljeb a te ne podnosim više od lopova i profitera. Pročitaj razmisli ak imaš s čim pa tek onda odgovaraj ako imaš što reći. A ako nemaš što raditi nemoj to raditi ovdje.

Za razliku od tebe Andy ja imam cim razmisljat…. I u pravu si nismo mi kolege… Ti si neki seljober teski…

zasad sve ide prema planu, očekivano. skupilo se par loših vijesti , pad odmah ispod 200 .
sad očekujem par dobrih vijesti i vraćanje na dobre, stare pozicije .jučer je iznenađujuće već počelo sa rastom građevine i mikulićem na hrt-u .
čekam vijest o tenderu za pelješac .

@miami
, slažem se s gore navedenim u 20:34

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Imam nešto dionica VDKT, i apsolutno se ne brinem…kad je počeo pad,
gledam i ne vjerujem…kad je pad nastavljen…pitam se šta se događa,
kad je počelo još više padati…a ja vidim par podataka , gdje je sve
vrlo dobro….svima je jasno, što rade…stručnjaci!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

jučer je iznenađujuće već počelo sa rastom građevine

polazna baza za obračun je toliko niska da svaki mali pomak ispada kao nekakva promjena trenda, što nije…dok ova vlada ne ode i ne dođe nova, ništa se bitnije neće promijeniti

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Nećete se ni okrenuti a cijena će ponovno biti između 250-300kn.

jučer je iznenađujuće već počelo sa rastom građevine

polazna baza za obračun je toliko niska da svaki mali pomak ispada kao nekakva promjena trenda, što nije…dok ova vlada ne ode i ne dođe nova, ništa se bitnije neće promijeniti
[/quote]

Ne znam da li možda ovo iz 2007 ima kakve veze s bilo čim …?
http://liderpress.hr/arhiva/24937/

da…., kad dođe priželjkivana nova vlada, svaki dan će biti nedjelja!

Prodavač je izgleda prodao šta je imao. Sad lijepo povratak na neke realnije razine.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/286748/Default.aspx

a što je s ovim poslom, odnosno žalbom?

Za razliku od tebe Andy ja imam cim razmisljat…. I u pravu si nismo mi kolege… Ti si neki seljober teski…

Znam dosta likova koji dolaze s mjesta koje ne postoje na karti kao uhljebi u grad i onda kupe novu obleku i oholo i bahato ostale nazivaju ovako kao ti.
Nadam se da ćeš dobit što zaslužuješ. Zato i je tak u HRV dok se množe takvi znalci kao ti i prelaze preko leševa. Rekao sam ti ak nemaš što radit nemoj to radit ovdje. To te valjda još nisu naučili što znači.

New Report

Close